Τι κοινό έχει η Μέριλ Στρίπ με τον Μπομπ Ντίλαν και την Αθηνά Ωνάση;

Δες τι τους συνδέει

Τι κοινό έχει η Μέριλ Στρίπ με τον Μπομπ Ντίλαν και την Αθηνά Ωνάση;

Σελήνη με υπομονή και επιμονή, αναζητά σταθερές αξίες και είναι ιδανική για τη θεμελίωση συστημάτων. Αυτός είναι και ο λόγος που οι περισσότεροι δημιουργοί με τη Σελήνη στον Ταύρο όρισαν ένα πεδίο πάνω στο οποίο «έπαιξαν» οι επόμενοι. Η κλασική θεώρηση τη θέλει …τραγουδιάρα και οικονόμα, κάτι που δεν είναι λάθος, ωστόσο, η συσχέτισή της με έναν -σώνει και καλά- «ασφαλή» τρόπο ζωής δε φαίνεται να επαληθεύεται στην πράξη. Σε αρκετές περιπτώσεις η όποια σύνδεσή της με το χρήμα και τα υλικά αγαθά μπορεί να λειτουργεί και εκ του αντιστρόφου.

Καρλ Γιουγκ Ο θεμελιωτής της Ψυχολογίας του Βάθους, είχε, επίσης, τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα στον Ταύρο και ένα-αξιοπρεπές για ψυχολόγους-τετράγωνο Σελήνης-Ουρανού.

Μπομπ Σκίνερ Αντίθετα, ο Πλούτωνας στους Διδύμους, με τους Άρη και Δία στον Κριό, δε θα μπορούσε παρά να επικεντρωθεί στην Ψυχολογία της Συμπεριφοράς.

Φλόρενς Ναϊτινγκέϊλ Με ωροσκόπο στην Παρθένο και Πλούτωνα στους Ιχθύς, στον 7ο οίκο, θεμελίωσε τη σύγχρονη νοσηλευτική...

Μητέρα Τερέζα ...ενώ μια Παρθένος, με Πλούτωνα στον 7ο οίκο και ενεργό Ποσειδώνα στον Καρκίνο, έγινε πασίγνωστη για το διεθνές ανθρωπιστικό της έργο.

Έντγκαρ Κέησυ Ο «σύγχρονος προφήτης», με τετράγωνο Δήμητρας-Ποσειδώνα, δημιούργησε σχολή στην αναζήτηση του εσωτερικού εαυτού...

Κάρλος Καστανέντα: Γι' αυτόν οι σαμάνοι έχουν λίγο διαφορετική προσέγγιση. Πες μας τι πίνεις και δε μας δίνεις...

Ισαάκ Ασίμοφ: Με ταυ-τετράγωνο Σελήνης, Αφροδίτης, Ουρανού εντρύφησε στην επιστημονική φαντασία, που μπορεί να είναι και πραγματικότητα.

Θωρ Χάγερνταλ: Με ενεργό Άρη στο Σκορπιό δεν αρκείται μόνο σε θεωρίες. Μπαρκάρει στο «Κον-Τίκι» και πιάνει τους δύσπιστους, ...αδιάβαστους.

Κάρεν Μπλίξεν: Με έναν πολύ έντονο αστρολογικό χάρτη και σύνοδο Σελήνης-Πλούτωνα, έζησε τα πάθη της ...Πέρα από την Αφρική...

Μέριλ Στρίπ ...και η ενσάρκωση του ρόλου από την κορυφαία ηθοποιό, που έχει τους ίδιους πλανήτες σε τετράγωνο, δεν ήταν καθόλου τυχαία.

8701 v9 bb

Μπομπ Ντίλαν, Μικ Τζάγγερ, Τζιμ Μόρισον: Ο καθένας τους είναι ένα σημείο αναφοράς στην ιστορία της ροκ σκηνής. Και βέβαια η έντονη παρουσία του Άρη στα ωροσκόπια τους ήταν αυτή που τους …ανάγκασε να χοροπηδούν επί σκηνής...

ενώ ο εξπρεσιονιστής ζωγράφος Τζάκσον Πόλοκ πιτσίλαγε τους τοίχους και τους καμβάδες με μανία!


Χανς Κρίστιαν Άντερσεν: Με εξάγωνο Σελήνης-Πλούτωνα (στους Ιχθύες), την Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο και τον Ποσειδώνα στο Σκορπιό, έγραψε παραμύθια, που πάντα θα μας συγκινούν, όπως «Το κοριτσάκι με τα σπίρτα».Αθηνά Ωνάση: Στον αντίποδα, με ταυ-τετράγωνο Σελήνης, Ήλιου, Πλούτωνα πιστοποιεί ότι το χρήμα δε φέρνει πάντα την ευτυχία αλλά ...καλό είναι να υπάρχει.

Καρλ Μαρξ: Με Ήλιο και Σελήνη στον Ταύρο, σε …υψηλή επίβλεψη από τον Ουρανό και τον Ποσειδώνα στο 10ο οίκο, έκανε την αρχή διακηρύσσοντας ότι οι κεφαλαιοκράτες είναι οι ορκισμένοι εχθροί του λαού.Τζον Ντίλινγκερ... αλλά κάποιος με τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα και Δία-Πλούτωνα επέλεξε να πλήξει το μεγάλο κεφάλαιο, ληστεύοντας τους τραπεζίτες...

Ζαν Ζακ Ρουσσώ: Ο ανθρωπιστικός ιδεαλισμός του χρωστάει πολλά στη σύνοδο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα.

Ρασπούτιν: Ο «ορισμός» της ραδιουργίας είχε τον Ωροσκόπο του στο Σκορπιό και μια …ωραιότατη σύνοδο Σελήνης-Πλούτωνα!Μαντάμ Πομπαντούρ: Με την αντίθεση Δία-Ποσειδώνα πάνω στη Σελήνη της, υπήρξε διακεκριμένη ερωμένη του Λουδοβίκου ΙΕ΄...Μόνικα Λεβίνσκυ... και μια σύγχρονη εκδοχή της, με το Δία στο Λέοντα, προσέφερε τις υπηρεσίες της στον Μπιλ Κλίντον... Α΄!


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved