10 Τρόποι για να κατακτήσετε το αντικείμενο του Πόθου σας: Κριός

Οι Κριοί, άνδρες και γυναίκες, έχουν κάποια κοινά στοιχεία όσον αφορά στην ερωτική συμπεριφορά τους

10 Τρόποι για να κατακτήσετε το αντικείμενο του Πόθου σας: Κριός

Πότε έφτασε ο Μάιος ούτε που το καταλάβαμε! Και να τα λουλούδια άνθισαν, τα πουλάκια τιτιβίζουν, οι πεταλουδίτσες πετούν εδώ κι εκεί και το καλοκαίρι είναι «έξω από την πόρτα». Και μπορεί οι περισσότεροι να είμαστε μελαγχολικοί και ανήσυχοι για όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, κάποια πράγματα όμως είναι πιο βαθειά και καταλυτικά από την κρίση που περνάμε. Υπήρχαν και θα υπάρχουν μέσα μας και γύρω μας για να μας υπενθυμίζουν ότι η ζωή δε σταματά να κυλάει κι είναι γεμάτη εκπλήξεις. Κι ο έρωτας, είναι μία απ' αυτές, που είναι πιο παλιός κι από τη λάσπη! Σε χτυπάει εκεί που δεν το περιμένεις και εκεί που έκλαιγες για τη μείωση του μισθού σου, την έκτακτη εισφορά ή το χαράτσι της ΔΕΗ, πέφτεις στα πατώματα για τη Σούλα ή το Μήτσο, ανήμπορος να καταλάβεις ποια από τις δυο καταστροφές είναι μεγαλύτερη, αφού λογική και κρίση έχουν πάρει την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Ακόμα κι αν του έχουν προσάψει πλειάδα κατηγοριών, τον έχουν βρίσει, καταδικάσει, αμφισβητήσει ή απαρνηθεί ένα σωρό φορές, αυτός είναι παρών και ακμαίος, βάζοντας μας στην πρίζα. Μας βγάζει επιδεικτικά τη γλώσσα και ενίοτε σπάει ανελέητη πλάκα μαζί μας με τα καραγκιοζιλίκια που κάνουμε, όταν μας χτυπήσει κατακούτελα. Όσο κι αν καταριόμαστε την αποφράδα εκείνη στιγμή που γνωρίσαμε κάποιον ή κάποια που έκανε τη ζωή μας «μαύρη, μαύρη σαν καμένη γη» που τραγουδούσε και μια ποιοτική αοιδός και ορκιστήκαμε ότι δεν θα την ξαναπατήσουμε, τόσο ξαναπέφτουμε με τα μούτρα αμετανόητοι.

Μικρότεροι ή μεγαλύτεροι, έξυπνοι ή πανίβλακες, φτωχοί ή πλούσιοι, οι άνθρωποι θα ερωτεύονται, θέλουν - δε θέλουν, σε πείσμα των καιρών εις τον αιώνα των αιώνων. Άλλωστε, μόνο σ' αυτήν την περίπτωση δεν ισχύει το «δις εξαμαρτείν».

Με βάση λοιπόν το ζώδιο του αντικείμενου του πόθου σας, σάς προτείνουμε 10 τρόπους για να το προσεγγίσετε αλλά και να μην το αφήσετε να σας ξεφύγει.

ΚΡΙΟΣ

Οι Κριοί, άνδρες και γυναίκες, έχουν κάποια κοινά στοιχεία όσον αφορά στην ερωτική συμπεριφορά τους.

Παθιάζονται, κυνηγούν ανελέητα το στόχο τους μέχρι να τον στριμώξουν στη γωνία και στο τέλος «ξεφουσκώνουν». Στις περισσότερες περιπτώσεις, αν κερδίσουν το «τρόπαιο», μετά το γύρο του θριάμβου και τα πανηγύρια, χάνουν τον αρχικό τους ενθουσιασμό και βαριούνται.

Αν λοιπόν θέλετε, όχι μόνο να κινήσετε το ενδιαφέρον ενός Κριού αλλά να τον «νικήσετε και κατά κράτος» και να τον κρατήσετε, ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές:

10 Tips για να κατακτήσετε ένα Κριό

1. Παίξτε το αδιάφοροι/ες

2. Ρίξτε τον στο φιλότιμο αλλά αποφύγετε τις συγκρίσεις

3. Καυγαδίστε μαζί του (με μια καλή κόντρα ανάβουν τα αίματα)

4. Γίνετε οπαδοί των γρήγορων εξελίξεων

5. Μην μιζεριάζετε και μην λέτε ψέματα (γίνονται έξαλλοι)

**Θα κρατήσει ο καλοκαιρινός έρωτας; Τι αποκαλύπτη η Ανάλυση Σχέσης;**

6. Μην αναπολείτε συνέχεια το παρελθόν (τώρα τι κάνουμε)

7. Αποκτήστε δραστηριότητες (ώστε να μην είστε κολλημένοι πάνω του)

8. Μην εμμένετε σε τυπικότητες

9. Τονίστε τη σεξουαλικότητά του και ταΐστε το Εγώ του (κάντε τον να αισθανθεί ο Πρώτος/η)

10. Αιφνιδιάστε τον

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved