Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 01° 43' 14" ΖΥΓΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 00° 55' 20" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 14° 15' 28" ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 19° 30' 35" ΛΕΩΝ
ΑΡΗΣ - 18° 32' 54" ΖΥΓΟΣ
ΔΙΑΣ - 14° 53' 09" ΤΑΥΡΟΣ R
ΚΡΟΝΟΣ - 01° 48' 49" ΙΧΘΥΕΣ R
ΟΥΡΑΝΟΣ - 22° 46' 45" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 26° 07' 05" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 27° 57' 08" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 25° 05' 10" ΚΡΙΟΣ R

Το μικρό Ταυράκι είναι από τη φύση του γλυκό, ευχάριστο και αξιαγάπητο

Το παιδί Ταύρος και οι 12 μαμάδες του 

Το μικρό Ταυράκι είναι από τη φύση του γλυκό, ευχάριστο και αξιαγάπητο

1. Το παιδί Ταύρος ♉

Το μικρό Ταυράκι είναι από τη φύση του γλυκό, ευχάριστο και αξιαγάπητο. Από μωρό αντιδρά θετικά στα χάδια και τις αγκαλιές και νιώθει ευτυχισμένο, όταν το φροντίζετε. Με την αγάπη και τη στοργή που δέχεται αναπτύσσει αισθήματα εμπιστοσύνης και ασφάλειας που το συνοδεύουν μια ζωή.

Έχει καλούς και ευγενικούς τρόπους, αλλά συχνά, για να πάρει ό, τι θέλει, πεισμώνει και δυσκολεύεστε να του αλλάξετε γνώμη. Αντιμετωπίστε την κατάσταση χωρίς απειλές και ποινές, ικανές να γεμίσουν την ευαίσθητη ψυχή του με ενοχές και φόβο. Συμπεριφερθείτε του με τρόπο γλυκό, ήρεμο που θα αγγίξει τη συναισθηματική του πτυχή και θα επαναφέρει την ηρεμία και την ησυχία που έχετε συνηθίσει.

Καθώς θα μεγαλώνει θα θέλει λογικά επιχειρήματα και αλήθειες, χωρίς περίπλοκες εξηγήσεις. Είναι ικανό να αντιμετωπίσει με σθένος και επιμονή κάθε κατάσταση, αρκεί να μη χάσει την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό σας. Είναι σημαντικό, λοιπόν, για εκείνο, να είστε συνεπείς με τις υποσχέσεις σας.

Σκέπτεται αργά και ενεργεί προσεκτικά, ενώ έχει το δικό του ρυθμό, επειδή έχει την ανάγκη να κάνει βήματα σταθερά και σίγουρα. Θα είναι πολύ πιστό, κόσμιο, πειθαρχημένο και θα αγαπά την τάξη, αλλά συνάμα θα αρέσκεται στην τεμπελιά, την καλοπέραση και τις ανέσεις. Στο διάβασμα θα είναι περισσότερο οπτικός τύπος και δε θα φέρνει αντιρρήσεις για μελέτη, αρκεί να συνειδητοποιήσει ότι η γνώση και η μόρφωση θα του δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για οικονομική ευμάρεια και άνετη ζωή. Διαφορετικά, θα αδιαφορεί.

Αν όλα πάνε καλά, θα είναι πάρα πολύ δημιουργικό και μπορεί να κάνει πολύ καλές εργασίες στο σχολείο του. Διαθέτει μια ενστικτώδη έλξη προς τη μουσική και τις τέχνες. Πιθανόν να του αρέσει να παίζει ένα όργανο, να σχεδιάζει, να ζωγραφίζει ή να φτιάχνει διάφορα αντικείμενα.

Από πολύ νωρίς θα καταλάβει την αξία των χρημάτων και των υλικών πραγμάτων στη ζωή. Θα βρει χρήσιμο ένα κουμπαρά, θα θέλει χαρτζιλίκι και θα του αρέσει να του χαρίζουν όμορφα αντικείμενα. Χρειάζεται όμως να επεκτείνετε τις προσδοκίες του για τη ζωή και να του διδάξετε τη σημασία και άλλων πραγμάτων. Μπορεί να τρώει σχεδόν τα πάντα και σε μεγάλες ποσότητες. Κρίνεται αναγκαίο να του μάθετε από πολύ νωρίς καλές συνήθειες στο φαγητό, ώστε στον μέλλον να προτιμά σωστή διατροφή και να απολαμβάνει με μέτρο ωραία αλλά παχυντικά εδέσματα.

2. Οι μαμάδες

Μαμά Κριός

Δυναμική και ενθουσιώδης, θέλετε το παιδί σας να είναι περήφανο και προσπαθείτε να το μάθετε να έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του. Κάποιες φορές όμως, έντονα ενεργητική η ίδια, παίρνετε εσείς πρωτοβουλίες για το μικρό σας εμποδίζοντάς το τελικά να νιώσει αυτοδύναμο. Όταν πεισμώνει, διατηρείστε την αυτοκυριαρχία σας.

Μαμά Ταύρος

Υπομονετική και συναισθηματική δείχνετε αγάπη και στοργή στο μικρό σας και προσπαθείτε να του καλύψετε όλες του τις ανάγκες. Αν και κάποιες φορές κτητική και υπερπροστατευτική, έχετε μια καλή σχέση με το παιδί σας που το θεωρείτε προέκταση του εαυτού σας.

Μαμά Δίδυμος

Αέρινη και πολυάσχολη νιώθετε κάποιες φορές άβολα που το μικρό σας δεν έχει αρχίσει ήδη να μιλά ή να συνεννοείται μαζί σας. Το Ταυράκι σας έχει ανάγκη από τρυφερότητες και εκδηλώσεις στοργής που ανεξάρτητα από τις πολλές υποχρεώσεις σας δεν πρέπει να αμελείτε.

Μαμά Καρκίνος

Συναισθηματική και προστατευτική έχετε πάντα ανοιχτή την αγκαλιά σας για να φωλιάσει το μικρό σας Ταυράκι. Είναι σημαντικό να το βοηθήσετε να παίρνει πρωτοβουλίες και να αναπτύσσει σχέσεις και με άλλα πρόσωπα, πέρα του οικογενειακού περιβάλλοντος, ώστε μεγαλώνοντας να γίνει ανεξάρτητο.

Μαμά Λέων

Περήφανη, ηγετική και γενναιόδωρη θέλετε να προσφέρετε όλο τον κόσμο στο μικρό σας Ταυράκι. Αποφύγετε όμως να εστιάσετε μόνο στα υλικά αγαθά και να θεωρείτε ότι ξέρετε τι είναι καλύτερο για αυτό, διαφορετικά τα πείσματα και εντάσεις θα είναι συχνό φαινόμενο.

Μαμά Παρθένος

Η τάξη και ο προγραμματισμός είναι δύο έννοιες που θα μάθετε νωρίς στο μικρό σας Ταυράκι, το οποίο με χαρά ούτως ή άλλως θα σας μιμείται και το δωμάτιό του θα είναι πάντα τακτοποιημένο. Έχετε όμως υπόψη σας ότι το παιδάκι σας έχει ανάγκη από θερμές και συναισθηματικές εκδηλώσεις αγάπης.

Μαμά Ζυγός

Η καλοσύνη, η χάρη και η καλαισθησία είναι από τις βασικές σας ιδιότητες που θα φροντίσετε να μεταλαμπαδεύσετε στο μικρό σας και σίγουρα θα ευχαριστηθείτε με το αποτέλεσμα. Αποφύγετε όμως να περάσετε στο παιδάκι σας ότι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή είναι η αποδοχή του από τους άλλους, διαφορετικά θα εμποδιστεί η αυτοβουλία του.

Μαμά Σκορπιός

Θεωρείτε σημαντικό να διδάξετε το Ταυράκι σας πώς να ξεπερνάει τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες της ζωής, ακολουθώντας η ίδια μια συναισθηματικά περιορισμένη συμπεριφορά και αυστηρή διαπαιδαγώγηση. Το Ταυράκι όμως θέλει πολύ στοργή που θα το συντροφεύει μια ζωή και θα το γεμίζει με κουράγιο να αντιμετωπίσει τα όποια εμπόδια.

Μαμά Τοξότης

Η ειλικρίνεια και η τιμιότητά σας είναι αρετές που θα υιοθετήσει το μικρό σας από πολύ νωρίς. Η αγάπη σας για τη φιλοσοφία θα το ενθαρρύνει να γνωρίσει και μια άλλη πτυχή της ζωής, πέρα από την πρακτική. Έχετε όμως υπόψη σας ότι οι παροχές δεν αρκούν και ο χρόνος της απουσίας σας είναι δυνατό να το γεμίσει με συναισθήματα ανασφάλειας.

Μαμά Αιγόκερως

Από πολύ νωρίς, το Ταυράκι θα ανταποκριθεί πρόθυμα στην ανάγκη σας για οικονομία και σεβασμό προς τους ιεραρχικά ή ηλικιακά ανώτερους. Αν και αφοσιωμένη μητέρα, κάποιες φορές διστάζετε να δείξετε τα συναισθήματά σας, φοβούμενη μην το παραχαϊδέψετε, με αποτέλεσμα να αντιδρά επιφυλακτικά.

Μαμά Υδροχόος

Από τη φύση σας προοδευτική προσπαθείτε να κατευθύνετε το παιδάκι Ταύρο σε ενασχολήσεις με την τεχνολογία και να το βοηθήσετε να αποκτήσει πρωτοτυπία και νεωτεριστική θεώρηση της ζωής. Αποφύγετε όμως να το πιέσετε να ακολουθήσει τη δική σας οπτική ή ακόμη χειρότερα να το μπερδεύετε με συχνές αλλαγές και δώστε μεγαλύτερη έμφαση στην συναισθηματική του πλευρά.

Μαμά Ιχθύς

Από τα πρώτα του βήματα φροντίζετε να του δείχνετε αγάπη και στοργή. Η ίδια έντονα συναισθηματική έχετε αρκετές ψυχικές μεταβολές για τις οποίες χρειάζεται να μάθετε το μικρό σας να μη νιώθει υπόλογο. Αποφύγετε να παρουσιάζετε τα πάντα ρόδινα γιατί το Ταυράκι, από τη φύση του προσγειωμένο, θέλει να κινείται σε ρεαλιστική βάση.

*Παραπάνω παρατίθενται γενικές τάσεις με βάση το ηλιακό ζώδιο. Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι κάθε παιδί είναι μοναδικό και για την ανάλυση της προσωπικότητάς του απαιτείται εκτενής και λεπτομερειακή εξέταση με βάση τα προσωπικά του στοιχεία.

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved