Είσαι original Ιχθύς ή... μούφα;

Όλα εξαρτώνται από το πότε έχεις γενέθλια στο μήνα των Ιχθύων

Έμμα Ριζοπούλου
Είσαι original Ιχθύς ή... μούφα;

Όλοι ξέρουμε -ή και όχι- με αυτά που διαβάζoυμε στα comments σας, ότι μπορεί να μοιραζόμαστε το ίδιο ζώδιο, αλλά κανείς δεν είναι ίδιος με τον άλλον.

Επειδή γνώρισες μια... ντροπή του ζωδίου σου, δεν σημαίνει πως όλοι οι εκπρόσωποί του είναι ίδιοι. Ποιες είναι οι διαφορές και ποια τα κοινά; Ανάλογα με το δεκαήμερο που ανήκει... Τι εννοούμε;

Τα ζώδια χωρίζονται σε δεκαήμερα, πρώτο, δεύτερο και τρίτο κι αναλόγως μπορεί να διαφέρουν στα χαρακτηριστικά, επειδή δανείζονται στοιχεία κι από άλλα ζώδια, διπλανά.

  • Οι Ιχθύς του πρώτου δεκαημέρου (19/2-01/03) ακόμα κουβαλάνε Υδροχόους πάνω τους. Ναι μεν, είναι πιο ''φευγάτοι'' αλλά ταυτόχρονα είναι και πιο συγκρατημένοι. Ένας Ιχθύς αυτού του δεκαημέρου συνήθως αμφιταλαντεύεται ανάμεσα σε πρωχό ιδέες, άτομα, τρόπο ζωής, αλλά και στο πιο ρομαντικό και συναισθηματικό κομμάτι που υπάρχει μέσα του. Αυτό το ντεμί κάτι είναι αρκετά χαοτικό, αλλά έχει και την τσαχπινιά του. Το «σήμερα είμαι εδώ και αύριο αλλού» πάντως το έχει άνετα.
  • Ο Ιχθύς του 2ου δεκαημέρου (02/03-11/03) είναι ένα ψαράκι στον Ωκεανό. Η μητέρα Τερέζα του ζωδιακού. Είναι συναισθηματικός, θέλει πάντα να βοηθάει και να συντρέχει τους ανθρώπους, ακόμα και αν δεν τους γνωρίζει και το ίδιο κάνει και με όλα τα έμψυχα όντα. Έχει ενσυναίσθηση και πάντα θα είναι ο ώμος που ζητάς για να κλάψεις. Είναι απίστευτος χαμαιλέοντας, οπότε μπορεί να προσαρμόζεται παντού και στα πάντα. Βέβαια, να υπενθυμίσουμε ότι και οι καρχαρίες ψάρια θεωρούνται. Οπότε, ως διπλό ζώδιο, είναι πολύ εύκολο να πηγαίνουν από τη μία πλευρά στην άλλη, αν νιώσουν ότι απειλούνται και να στη φέρει εκεί που δεν το περιμένεις.
  • Στο τρίτο δεκαήμερο (12/03-20/03) εμφανίζονται στοιχεία Κριού, δίνοντας του μια νότα εξωστρέφειας, αυθορμητισμού και αντιπαλότητας, που κρύβει βέβαια πιο εύκολα από τον Κριό και την κατάλληλη στιγμή τον βλέπεις να βγαίνει μπροστά και να διεκδικεί με τσαμπουκά. Ο Κριός έρχεται για να τον βοηθήσει ουσιαστικά να εκφράζεται πιο εύκολα και να ζει ''επικίνδυνα''. Πολλοί Ιχθύες του τελευταίου δεκαημέρου, μπερδεύονται με Κριούς του πρώτου, λόγω ότι ο Ιχθύς και ο Κριός λειτουργούν κατά κύριο λόγο με το συναίσθημα και όχι με την λογική.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved