Μάνα γιατί με γέννησες Δίδυμο;

Και όμως, υπάρχει λόγος που η μανούλα σου σε έκανε Δίδυμο!

Μάνα γιατί με γέννησες Δίδυμο;

Υπάρχει λόγος που γεννήθηκες Δίδυμος και θα σου εξηγήσουμε το γιατί. Αν ανήκεις στο συγκεκριμένο ζώδιο, ξέρεις ότι είναι διπλό, μεταβλητό, αέρινο, που δείχνει τη διανοητική του φύση και κυβερνήτης του είναι ο Ερμής, δείχνοντας πώς όπως και ο θεός της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας είχε ρόλο «ταχυδρόμου», έτσι και εσύ αντίστοιχα σε αυτή τη ζωή καλείσαι να μεταφέρεις... γνώση.

Τι επιδιώκει η ψυχή σου να μάθει

Στη ζωή σου πολλές φορές αυτό που ξέρεις και εκείνοι που γνωρίζεις θα σε βοηθήσουν να αναπτυχθείς, γεγονός που θα ενισχύει το ενδιαφέρον για την γνώση, τη μάθηση και την πληροφόρηση αλλά και τις διαπροσωπικές σχέσεις. Η πνευματική ευστροφία σου σε πολλές περιπτώσεις δεν θα επαρκεί. Θα χρειάζεται, αντί να αναλώνεσαι και να διασκορπίζεσαι σε πολλά και διαφορετικά πεδία, να δείχνεις αποφασιστικότητα, ώστε να αναδείξεις τα χαρίσματά σου και να βρεθείς στο δρόμο του καρμικού προορισμού σου.

Τι να θυμάσαι όταν φοβάσαι

Το πεπρωμένο σου έχει σχέση με τη διανόηση και το πνεύμα. Οι σκέψεις σου και οι γνώσεις σου αποτελούν το όχημα προς την πνευματική εξέλιξη και επιτυχία και είναι σημαντικό σε καθημερινή βάση να κάνεις πράγματα που βοηθούν τα πνευματικά σου κέντρα να ανοίγουν.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved