Τέσσερις λόγοι που ο Δίδυμος εκνευρίζει τους πάντες

Θα συμφωνήσεις κι εσύ

Τέσσερις λόγοι που ο Δίδυμος εκνευρίζει τους πάντες

Επίθετα όπως «ψεύτες», «διπρόσωποι», «υποκριτές», «ξερόλες» ή «κουτσομπόληδες» συχνά συνοδεύουν το ζώδιο των Διδύμων και ενίοτε... τα δικαιώνουν! Ωστόσο, οι κύριες αιτίες για τις οποίες ο Δίδυμος είναι -το λιγότερο- εκνευριστικός είναι οι παρακάτω:

1. Δεν είναι σταθερός στις αποφάσεις του

Αν ο Ζυγός είναι αναποφάσιστος, ο Δίδυμος είναι ανεμοδούρα. Παίρνει μια απόφαση, μετά μετανιώνει, την ξαναλλάζει και πάει λέγοντας. Περιμένεις εσύ να βγει «άσπρος καπνός» όλη μέρα, μόλις σου λέει «το αποφάσισα» και ευχαριστείς τον Θεό, το παίρνει πάλι πίσω.

2. Χάνει συχνά τον έλεγχο

Στους περισσότερους ανθρώπους αρέσει να δοκιμάζουν καινούργια πράγματα, αλλά ο Δίδυμος το πηγαίνει σε άλλο επίπεδο. Και μόνο η σκέψη της ρουτίνας μπορεί να τον κάνει να ξεπεράσει τα όρια και συχνά έρχεται σε δύσκολη θέση. Αλλού κοιμάται, αλλού ξυπνά, ενίοτε παίρνει τηλέφωνα μέσα στη νύχτα να πάνε να τον μαζέψουν, αν έχει γίνει λιάδα από το ποτό ή να τον ξελασπώσουν.

3. Δεν γνωρίζει τι σημαίνει το «θέλω να μείνω για λίγο μόνος μου»

Ο Δίδυμος είναι ιδανικός για να καλέσεις, όταν αισθάνεσαι την ανάγκη της παρέας, όμως δεν θα κατανοήσει πότε το ότι θέλεις να μείνεις για λίγο με τον εαυτό σου και να επαναφορτίσεις τις μπαταρίες σου. Αν υπάρχει κάτι που μισεί πολύ είναι το να κάθεται ήσυχος και να μη μιλάει. Μόνο αν τον πετάξεις έξω με τις κλωτσιές θα το καταλάβει

4. Είναι συνέχεια σαν να τον έχουν βάλει στην πρίζα

Ο Δίδυμος είναι αεικίνητος και δεν ησυχάζει ποτέ. Όλο κάτι θέλει να μάθει, κάτι του τραβά την περιέργεια, πάει από εδώ, πάει από εκεί κι αν τον πιάσει νευρικότητα και άγχος, τότε είναι που τρελαίνεται και τρελαίνει και τους γύρω του. Εύκολα μπορεί να φτάσεις στο σημείο να χειροδικήσεις, γι’ αυτό σε τέτοιες περιπτώσεις τον αφήνεις μόνο του να πηγαινοέρχεται και να μουρμουρίζει.

Διάβασε επίσης:

5 λόγοι για τους οποίους Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι είναι απλά τέλειοι!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved