Οι haters του Αιγόκερω

Αυτά είναι τα ζώδια που μισούν περισσότερο τον Αιγόκερω. Τον σιχαίνονται...

Άννα Ζαμάνη
Οι haters του Αιγόκερω

Δεν θέλουν να τον βλέπουν στα μάτια τους, ούτε να ακούν για εκείνον. Και φυσικά υπάρχει λόγος που τον απεχθάνονται τόσο. Ο πρώτος και ο κυριότερος είναι ότι είναι τόσο αντίθετοι ως άνθρωποι. Άλλες συνήθειες, άλλη συμπεριφορά, άλλος τρόπος σκέψης και άλλη νοοτροπία. Δεν μπορούν να ταιριάζουν όλοι με όλους άλλωστε, αλλά ο Aιγόκερως συγκεκριμένα "κάθεται" στο λαιμό τριών ζωδίων.

Ποια είναι αυτά; Ας ξεκινήσουμε να σου μιλάμε για τον Ιχθύ. Στα μάτια του ο Αιγόκερως είναι ψυχρός, απόμακρος, απότομος, σκληρός και χωρίς ευαισθησίες. Ο Ιχθύς δεν τα αντέχει όλα αυτά. Δεν μπορεί τη σκληράδα του Αιγόκερω ή το γεγονός ότι δεν μπορεί να εκφράσει τα συναισθήματά του. Τον αποφεύγει λοιπόν όσο μπορεί και δεν τον πάει με την καμία.

Επόμενος hater του Αιγόκερω είναι ο Δίδυμος. Και πώς θα μπορούσε να τα πάει καλά ο Δίδυμος με τον Αιγόκερω όταν ο ένας είναι… ό,τι να΄ ναι στη ζωή του, ενώ ο άλλος του στρατιωτικού νόμου, της τάξης και της πειθαρχίας. Ο Δίδυμος είναι χαμογελαστός και κάνει παρέα με όλους, ενώ ο Αιγόκερως είναι κλειστός και επιλεκτικός. Δεν ταιριάζουν τα χνώτα τους.

Last but not least, ο Κριός Φαντάσου τους δυο τους σε ένα δωμάτιο… Θα γίνει χαμός! Ο Κριός δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του. Θα πάει ο Αιγόκερως να του δώσει εντολές ή να τον πειθαρχήσει και τότε είναι που θα γίνει «πυρηνική έκρηξη» στο κτίριο. Καλύτερα να μείνουν σε απόσταση αυτοί οι δύο.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved