Οι haters του Σκορπιού

Αυτά είναι τα ζώδια που μισούν περισσότερο τον Σκορπιό. Τον σιχαίνονται...

Οι haters του Σκορπιού

Δεν θέλουν να τον βλέπουν στα μάτια τους, ούτε να ακούν για εκείνον. Και φυσικά υπάρχει λόγος που τον απεχθάνονται τόσο. Ο πρώτος και ο κυριότερος είναι ότι είναι τόσο αντίθετοι ως άνθρωποι. Άλλες συνήθειες, άλλη συμπεριφορά, άλλος τρόπος σκέψης και άλλη νοοτροπία. Δεν μπορούν να ταιριάζουν όλοι με όλους άλλωστε, αλλά ο Σκορπιός συγκεκριμένα "κάθεται" στο λαιμό τριών ζωδίων.

Ποια είναι αυτά; Ας ξεκινήσουμε να σου μιλάμε για τον Κριό! Είναι δύο άτομα από εντελώς διαφορετικούς κόσμους. Ο ένας είναι της ελευθερίας, της ανεξαρτησίας, του παρορμητισμού, της δράσης και της… κατά μέτωπο επίθεσης και ο άλλος είναι μυστικοπαθής, εμμονικός, κτητικός, μαζεμένος, λιγομίλητος και απόμακρος. Ο ένας κάθεται στον λαιμό του άλλου και κριντζάρει κάθε φορά που τον βλέπει ή τον συναναστρέφεται.

Επόμενος hater του Σκορπιού είναι ο Υδροχόος. Και αυτό γιατί ο ίδιος είναι ανοιχτόμυαλος, προοδευτικός, φιλελεύθερος και με ιδέες πρωτοποριακές. Δεν μπορεί λοιπόν ούτε να καταλάβει, ούτε να συνεννοηθεί με έναν Σκορπιό. Τον θεωρεί οπισθοδρομικό, στενόμυαλο, ισχυρογνώμων και άκρως καταπιεστικό.

Last but not least, ο Δίδυμος. Μα είναι δυνατόν η «μελισσούλα» του ζωδιακού να μπορέσει να τα βρει και να συνεννοηθεί με τον «Darth Vader” του ζωδιακού; Ο Δίδυμος είναι απρόβλεπτος, αλλάζει γνώμη στο λεπτό, δεν έχει και τόση μπέσα στον λόγο του εδώ που τα λέμε… Θέλει να είναι ανεξάρτητος, να μην δίνει λογαριασμό σε κανέναν, να κάνει το δικό του συνέχεια. Ο Σκορπιός από την άλλη, θέλει να κάνει όλα τα αντίθετα. Και σαφώς η αντιπάθεια μεταξύ τους είναι αμοιβαία.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved