Οι haters της Παρθένου

Αυτά είναι τα ζώδια που μισούν περισσότερο την Παρθένο. Τη σιχαίνονται...

Οι haters της Παρθένου

Δεν θέλουν να τον βλέπουν στα μάτια τους, ούτε να ακούν για εκείνον. Και φυσικά υπάρχει λόγος που τον απεχθάνονται τόσο. Ο πρώτος και ο κυριότερος είναι ότι είναι τόσο αντίθετοι ως άνθρωποι. Άλλες συνήθειες, άλλη συμπεριφορά, άλλος τρόπος σκέψης και άλλη νοοτροπία. Δεν μπορούν να ταιριάζουν όλοι με όλους άλλωστε, αλλά η Παρθένος συγκεκριμένα "κάθεται" στο λαιμό τριών ζωδίων.

Ποια είναι αυτά; Ας ξεκινήσουμε να σου μιλάμε για τον Λέοντα. Ο Λέοντας είναι ένα άτομο που λειτουργεί αυθόρμητα. Και το κυριότερο. Δεν αντέχει την κριτική. Ποια είναι η Παρθένος που θα τολμήσει να του βάλει χέρι και να του τονίσει τα λάθη του, τις παραλείψεις του ή τα κενά του; Ποια είναι η Παρθένος που θα του πει ότι δεν είναι τέλειος και ότι δεν είναι πιο σημαντικός από τους άλλους ή ο… «βασιλιάς» τους. Θα βγάλει νύχια και θα την κάνει με τα κομματάκια.

Επόμενος hater της Παρθένου είναι ο Κριός. Ο Κριός, σιχαίνεται τα άτομα που το παίζουν ότι τα ξέρουν όλα. Όταν μια Παρθένος πηγαίνει να του ασκήσει κριτική και να του κουνήσει το δάχτυλο, τότε είναι που του Κριού του γυρίζει το μάτι και βγαίνει ο Άρης από μέσα του με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Θέλει να της πιάσει το δάχτυλο και να της το κόψει. Ο Κριός λειτουργεί αυθόρμητα. Αν κάνει κάτι λάθος, οκ. Το έκανε. Πάμε παρακάτω. Δεν θα κάτσει να ανεχτεί την γκρίνια της Παρθένου που θα του λέει ότι δεν σκέφτηκε σωστά, δεν είναι οργανωτικός κτλ.

Last but not least, ο Τοξότης. Ένας ακόμα που δεν αντέχει την κριτική της Παρθένου, αλλά αυτό που κυρίως τον κάνει να χάνει τον έλεγχο και να θέλει να την χαστουκίσει, είναι οι υστερίες της Παρθένου. Ο Τοξότης είναι άτομο cool, χαλαρό και χαμογελαστό. Όλη αυτή την μίρλα και την μόνιμη γκρίνια, δεν την αντέχει με τίποτα. Άσε που δεν έχει πρόγραμμα ή οργάνωση, οπότε φαντάσου τί γίνεται όταν η Παρθένος προσπαθεί να τον βάλει σε κουτάκια και σε… σειρά, λες και είναι φαντάρος.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved