Οι haters του Λέοντα

Αυτά είναι τα ζώδια που μισούν περισσότερο τον Λέοντα. Τον σιχαίνονται...

Οι haters του Λέοντα

Δεν θέλουν να τον βλέπουν στα μάτια τους, ούτε να ακούν για εκείνον. Και φυσικά υπάρχει λόγος που τον απεχθάνονται τόσο. Ο πρώτος και ο κυριότερος είναι ότι είναι τόσο αντίθετοι ως άνθρωποι. Άλλες συνήθειες, άλλη συμπεριφορά, άλλος τρόπος σκέψης και άλλη νοοτροπία. Δεν μπορούν να ταιριάζουν όλοι με όλους άλλωστε, αλλά ο Λέων συγκεκριμένα "κάθεται" στο λαιμό τριών ζωδίων.

Ποια είναι αυτά; Ας ξεκινήσουμε να σου μιλάμε για τον Κριό. Τον μεγαλύτερο ίσως ανταγωνιστή του Λέοντα. Και οι δυο θέλουν να είναι πρώτοι. Κοντράρονται συνεχώς για το ποιος είναι καλύτερος και για το ποιος είναι ο αρχηγός. Κοιτάζουν ο ένας τον άλλο με μισό μάτι, αλλά ουσιαστικά σε κάποια πράγματα, είναι σαν να κοιτάζουν στον καθρέφτη τον εαυτό τους. Όπως και να έχει αυτοί οι δυο τρώγονται όπως ο σκύλος με τη γάτα (και μάντεψε ποιος είναι η γάτα χαχαχα

Επόμενος hater του Λέοντα είναι ο Δίδυμος, ο οποίος μόνιμα τον υποτιμά. Τον θεωρεί βολεμένο. Ότι είναι το παιδί του μπαμπά, ότι τα βρίσκει όλα έτοιμα, ότι οι άλλοι του κάνουν χάρες και τον έχουν θεό, χωρίς να το αξίζει. Γενικά ο Λέοντας είναι persona non grata για τον Δίδυμο.

Last but not least, ο Ιχθύς. Το κακόμοιρο το Ψαράκι τον τρέμει... Τον βλέπει σαν bully. Είναι που είναι χαμηλών τόνων και μαζεμένο στο καβούκι του, όταν ο Λέοντας το πλησιάζει, εκείνο "σπαρταράει" από φόβο. Ο Λέοντας αν μη τι άλλο είναι επιβλητικός, δυναμικός και τείνει πάντα να τους επισκιάζει όλους. Έτσι ο Ιχθύς ακούει "Λέων" και τρέχει χιλιόμετρα μακριά του με μια αηδία ζωγραφισμένη στη μούρη του.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved