Οι haters του Δίδυμου

Αυτά είναι τα ζώδια που μισούν περισσότερο τον Δίδυμο. Τον σιχαίνονται...

Οι haters του Δίδυμου

Κοίτα, αν θέλουμε να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, ο Δίδυμος δεν είναι και από τα πιο… αγαπητά ζώδια (για να το θέσουμε ευγενικά). Είναι αρκετά παρεξηγημένος και δακτυλοδεικτούμενος. Πόσες και πόσες φορές δεν έχεις δει κόσμο να στραβώνει τη μούρη του με το που ακούει τη λέξη «Δίδυμος». Άλλοι το φτάνουν ακόμα πιο μακριά το πράγμα, παγώνουν και μόνο στο άκουσμα του ζωδίου και κοιτάνε τον έρμο τον Δίδυμο με μισό μάτι, καχύποπτα και… άγρια. Η αλήθεια είναι ότι στο ερώτημα «ποιοι είναι οι haters του Δίδυμου», η απάντηση είναι… όλοι οι άλλοι, όμως στο άρθρο αυτό, εμείς θα σου αναφέρουμε τους top 3. Πάμε να δούμε σε ποια ζώδια "κάθεται" περισσότερο στο λαιμό.

Ας ξεκινήσουμε να σου μιλάμε για τον Σκορπιό. Είναι τόσο διαφορετικοί σαν άνθρωποι. Ο Δίδυμος είναι υπερβολικά εξωστρεφής και κουτσομπόλης για τα γούστα του Σκορπιού. Μιλάει πολύ, αλλάζει γνώμη συνέχεια, δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη και ο Σκορπιός τον βάζει από την αρχή στη μαύρη λίστα του. Δεν τον αντέχει ούτε λεπτό και δεν τον θέλει για κανένα λόγο στη ζωή του.

Επόμενος hater του Δίδυμου είναι η Παρθένος. Και αν αναρωτιέσαι γιατί, θα σου πούμε πολύ απλά ότι οι δυο τους τσακώνονται για το ποιος είναι πιο... ξερόλας. Ποιος έχει περισσότερο δίκιο σε όλα και ποιος έχει περισσότερες γνώσεις. Άσε που ο Δίδυμος είναι ό,τι να' ναι γενικά, οπότε η Παρθένος -που ζει μόνιμα με ένα πρόγραμμα και έχει κουτάκια στο μυαλό της- βγάζει σπυριά με το που αντιλαμβάνεται την παρουσία του.

Last but not least, ο Αιγόκερως. Να πούμε αρχικά ότι είμαστε κατά της βίας, ακόμα και σε υποθετικό επίπεδο, αλλά να ξέρεις ότι ο Αιγόκερως με το που θα συναντήσει τον Δίδυμο, έχει μια... παρόρμηση να τον χαστουκίσει. Και αυτό γιατί ο Αιγόκερως είναι ένα άτομο σοβαρό, με πρόγραμμα και μπέσα στον λόγο του και δεν ανέχεται τα ψέματα. Δεν μπορεί αυτό το "ό,τι να' ναι" του Δίδυμου και φυσικά δεν αντέχει την κοροϊδία.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved