Ιχθύ, ξέρουμε ποιο είναι το μεγαλύτερο κόλλημά σου

Εκεί δεν κάνεις παζάρια, ούτε υποχωρήσεις

Ιχθύ, ξέρουμε ποιο είναι το μεγαλύτερο κόλλημά σου

Ανάλογα με το χαρακτήρα του, ο καθένας και η κάθε μια μας κολλάει κάπου και πραγματικά μπορεί να του γίνει έμμονη ιδέα. Άλλος στο αν τον αγαπούν, αν μπορεί να ξεχωρίσει ή να κάνει οικογένεια, αν περιορίζεται η ελευθερία του ή οτιδήποτε άλλο θεωρεί πολύ σημαντικό για την ύπαρξή του κι εκεί δεν κάνει παζάρια, ούτε υποχωρήσεις. Αν είσαι Ιχθύς διάβασε παρακάτω και θα δεις ότι συμφωνείς απόλυτα μαζί μας!

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό σε κάθε άνθρωπο και εξηγεί γιατί και πως σκεφτόμαστε και πράττουμε με τον τρόπο που το πράττουμε. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

Θέλεις να σε χρειάζονται, να υπάρχει έστω κι ένας άνθρωπος που δε θα μπορεί να ζήσει χωρίς τη δική σου, καθημερινή παρουσία, ίσως και γι’ αυτό ασυνείδητα είσαι τόσο δοτικός/η και προσφέρεις απλόχερα την αγάπη και τη φροντίδα σου. Όταν κάποιος, που νοιάζεσαι, πιστεύεις ότι αδιαφορεί για σένα ή ότι σύντομα και χωρίς καημό θα σε αντικαταστήσει, κολλάς άσχημα και αδυνατείς να δεχτείς ότι δεν τον άγγιξε το συναίσθημά σου.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved