Αιγόκερε, αυτή είναι η διατροφή και η συνταγή του Άκη που σου ταιριάζει

Φρόντισε το καθημερινό σου πρωινό, γεύμα ή δείπνο να έχει ένα από τα φαγητά, φρούτα ή λαχανικά που σου προτείνονται

Αιγόκερε, αυτή είναι η διατροφή και η συνταγή του Άκη που σου ταιριάζει

Σύμφωνα με την Ιατρική αστρολογία, ένας Αιγόκερως είναι επιρρεπής στις δερματικές παθήσεις, τα αρθριτικά, τα σπασίματα και τις εξαρθρώσεις των οστών, καθώς και στην ακαμψία των αρθρώσεων. Η διατροφή του πρέπει να περιλαμβάνει κάποια ποικιλία τροφών που είναι πλούσιες σε ασβέστιο και όχι τη συχνή επανάληψή τους.

Αν είσαι Αιγόκερως, διάβασε παρακάτω την ενδεικτική διατροφή που σου συστήνουμε, με βάση τα παραπάνω, τη δίαιτα που σου ταιριάζει, αν θέλεις να χάσεις κιλά, αλλά και τη συνταγή του Άκη Πετρετζίκη που είναι ειδικά για σένα. Φρόντισε το καθημερινό σου πρωινό, γεύμα ή δείπνο να έχει ένα από τα φαγητά, φρούτα ή λαχανικά που σου προτείνονται και θα δεις γρήγορα τη διαφορά.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΠΡΩΙΝΟ: Φρέσκα φρούτα ή χυμός, αβγά, φρυγανιές σίτου με βούτυρο και μέλι, καφές ή τσάι.
ΓΕΥΜΑ: Χυμός καρότου, τοματόσουπα βελουτέ, μπιφτέκια με τυρί, καβουρόψιχα με λαχανικά, σέλινο και πράσινη σαλάτα με ντρέσινγκ, κουνουπίδι με σάλτσα βουτύρου, καφές, αφέψημα δεντρολίβανου ή μάραθου.
ΔΕΙΠΝΟ: Σούπα με μπιζέλια, στρειδόσουπα, ζαμπόν, ψητό ψάρι με σάλτσα βουτύρου, ψητή πατάτα με τυρί και βούτυρο, λαχανάκια Βρυξελλών, ντεκαφεϊνέ καφές ή αφέψημα δυόσμου.

ΔΙΑΙΤΑ

ΠΡΩΙΝΟ: Μισό γκρέιπφρουτ ή πεπόνι, δημητριακά με μέλι και γάλα (με χαμηλά λιπαρά), ντεκαφεϊνέ καφές, αφέψημα δεντρολίβανου ή τσάι.
ΓΕΥΜΑ: Χυμός καρότου ή λάχανου, αβγοσαλάτα, πράσινη σαλάτα με φρέσκα κρεμμυδάκια, τυρί σε ψημένο ψωμί, καφές ή αφέψημα μάραθου.
ΔΕΙΠΝΟ: Σούπα με πατάτα και σέλινο, βακαλάος στον ατμό, μαρουλοσαλάτα, ψωμί σίτου, αβγοσαλάτα, ντεκαφεϊνέ καφές, αφέψημα φασκόμηλου ή δυόσμου.

TIP: Μπορείς να αντιστρέψεις το γεύμα με το δείπνο

Η συνταγή σου είναι: Μπιφτέκια γεμιστά με ντομάτα και φέτα

mpiftekia gemista me ntomata kai feta Akisr

Δες ΕΔΩ τα συστατικά και την εκτέλεση και φτιάξε αυτό το πιάτο που είναι ό,τι πρέπει για το ζώδιό σου!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved