Με αυτόν τον τρόπο παίρνει εκδίκηση ο Σκορπιός

Όλα τα ζώδια με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα προσπαθήσουν να σε εκδικηθούν.

Με αυτόν τον τρόπο παίρνει εκδίκηση ο Σκορπιός

Άλλα ζώδια δεν μπορούν να περιμένουν και θέλουν να πάρουν το αίμα τους πίσω και άλλα πάλι έχουν πολύ μεγαλύτερη υπομονή και θεωρούν πως η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. Το καθένα απλώς χρησιμοποιεί άλλη μέθοδο. Πάμε λοιπόν να δούμε πώς θα σε εκδικηθεί ο Σκορπιός. Τι θα κάνει; Τι να περιμένεις και πόσο πρέπει να… φοβάσαι;

Τον Σκορπιό δεν πρέπει απλά να τον φοβάσαι, πρέπει να τον τρέμεις! Καταρχάς να τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Γιατί τον εκνεύρισες τόσο ώστε να θέλει να σε εκδικηθεί; Γιατί;;;;;;;; ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΣΚΟΡΠΙΟ!!! Φιλική συμβουλή…

Προσπαθούμε να μην τον τσιγκλάμε και να μην τον προκαλούμε. Η αλήθεια για τους Σκορπιούς είναι η εξής: Ποτέ δεν κάνουν κακό σε κάποιον και δεν τον πειράζουν, αν εκείνος δεν τους επιτεθεί πρώτος. Ο Σκορπιός είναι άκακος, αν του φέρεσαι σωστά και είσαι εντάξει απέναντί του. Αν όχι, τότε σε συμβουλεύουμε μέχρι και… πλανήτη να ψαχτείς να αλλάξεις. Γιατί στη Γη θα σε βρει. Και αν σε βρει, ο Θεός μαζί σου!

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης.

Το άρθρο έχει να κάνει με το πώς εκδικείται ένας Σκορπιός και για να σου δώσουμε μια ολοκληρωμένη απάντηση θα χρειαζόμασταν να γράψουμε όχι απλά βιβλίο, αλλά τόμους που θα γέμιζαν βιβλιοθήκη. Ο Σκορπιός εκδικείται με κάθε τρόπο, με κάθε μέσο και πάντα επιλέγει «μεθόδους» που θα σε πονέσουν περισσότερο. Που θα σε κάνουν να παρακαλάς για έλεος και συγχώρεση.

Μόνο που τότε θα είναι αργά, γιατί ο Σκορπιός ηρεμεί μόνο όταν πάρει το αίμα του πίσω και νιώσει ότι ικανοποιήθηκε. Θα σε διαλύσει πρώτα, θα σε δει να μαζεύεις τα κομμάτια σου και να ικετεύεις για έλεος και μετά θα αποφασίσει αν θα φανεί μεγαλόψυχος ή όχι. Σε κάθε ζώδιο για το οποίο έχουμε γράψει μέχρι στιγμής, έχουμε αναφέρει και διαφορετικές μεθόδους εκδίκησης. Ο Σκορπιός να ξέρεις, θα τις χρησιμοποιήσει όλες μαζί και ακόμα περισσότερες.

Συμπέρασμα: Να είσαι πάντα εντάξει, σωστός, δίκαιος και τυπικός απέναντι σε έναν Σκορπιό για να είναι κι εκείνος εντάξει μαζί σου.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved