Ζυγέ, αυτή είναι η σωστή διατροφή για σένα και η συνταγή του Άκη Πετρετζίκη που σου ταιριάζει

Φρόντισε το καθημερινό σου πρωινό, γεύμα ή δείπνο να έχει ένα από τα φαγητά, φρούτα ή λαχανικά που σου προτείνονται

Ζυγέ, αυτή είναι η σωστή διατροφή για σένα και η συνταγή του Άκη Πετρετζίκη που σου ταιριάζει

Σύμφωνα με την Ιατρική αστρολογία, οι Ζυγοί είναι επιρρεπείς σε ασθένειες που έχουν σχέση με τα νεφρά, τη μέση, καθώς επίσης και το λουμπάγκο. Παρουσιάζουν επίσης ευαισθησία στο ουροποιητικό σύστημα και τη χοληδόχο κύστη. Μια σωστή διατροφή που να τους προσφέρει τις βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία που χρειάζονται ώστε να παραμείνουν υγιείς και με ευεξία, χωρίς παράλληλα να τους στερεί την ευχαρίστηση του ουρανίσκου είναι απαραίτητη.

Αν είσαι Ζυγός, διάβασε παρακάτω την ενδεικτική διατροφή που σου συστήνουμε, με βάση τα παραπάνω, τη δίαιτα που σου ταιριάζει, αν θέλεις να χάσεις κιλά, αλλά και τη συνταγή του Άκη Πετρετζίκη που είναι ειδικά για σένα. Φρόντισε το καθημερινό σου πρωινό, γεύμα ή δείπνο να έχει ένα από τα φαγητά, φρούτα ή λαχανικά που σου προτείνονται και θα δεις γρήγορα τη διαφορά.

Καθημερινή διατροφή

ΠΡΩΙΝΟ: 5 ξερά δαμάσκηνα ή ένα ψητό μήλο, ή ομελέτα με δύο αβγά/ποσέ ή ψωμί ολικής αλέσεως με μαρμελάδα φράουλα, καφέ ή τσάι

ΓΕΥΜΑ: Ντοματοχυμός, ή χυμός καρότου, μοσχάρι με μανιτάρια ή φιλέτο, πράσινη σαλάτα με ντρέσινγκ ή λάχανο ή ντοματοσαλάτα, αφέψημα δυόσμου.

ΔΕΙΠΝΟ: Ντοματόσουπα βελουτέ, ψαρόσουπα, 6 παϊδάκια, ψητό ψάρι, μαρούλι και ντομάτα σαλάτα με ντρέσινγκ, 1 ταρτάκι φράουλας ή πουτίγκα, αφέψημα δυόσμου ή χαμομηλιού.

Δίαιτα

ΠΡΩΙΝΟ: 1 ποτήρι χυμό δαμάσκηνου χωρίς ζάχαρη, ντοματοχυμό, 1 βραστό αβγό, καφέ ή πράσινο τσάι

ΓΕΥΜΑ: 1 ποτήρι χυμό καρότου και σέλινου, φρουτοσαλάτα, ψωμί σίκαλης, ντομάτα και τυρί cottage

ΔΕΙΠΝΟ: Ντοματόσουπα ή σούπα με σέλινο, ψάρι βραστό, μικρή μπριζόλα ψητή χωρίς λίπος, παντζάρια βραστά, μαρούλι, σαλάτα με διαιτητικό ντρέσινγκ, αφέψημα λουΐζας ή χαμομηλιού.

TIP: Μπορείς να αντιστρέψεις το γεύμα με το δείπνο

Η συνταγή σου είναι: Ραγού με μανιτάρια στη χύτρα ταχύτητας

ragou me manitaria Akis

Δες ΕΔΩ τα συστατικά και την εκτέλεση και φτιάξε αυτό το πιάτο που είναι ό,τι πρέπει για το ζώδιό σου!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved