Είσαι Λέων; Αυτά είναι τα κλειδιά της επιτυχίας σου!

Εμείς τα εντοπίσαμε και στα παραθέτουμε:

Είσαι Λέων; Αυτά είναι τα κλειδιά της επιτυχίας σου!

Ανήκεις στο 5ο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και μαζί με τους Κριούς και τους Τοξότες συμπληρώνεις την μαγική τριάδα που αντιπροσωπεύει το στοιχείο της φωτιάς.

Εμείς εντοπίσαμε τα μυστικά της επιτυχίας σου και στα παραθέτουμε:

Μεγαλοπρέπεια

Ο δυναμισμός αλλά και η μεγαλοπρέπεια που αποπνέεις είναι τα βασικά χαρακτηριστικά σου. Με κυβερνήτη τον Ήλιο, καταλαβαίνεις ότι μπορείς να επιβληθείς και να υπερισχύσεις όπου εσύ επιλέξεις να αφοσιωθείς.

Θάρρος

Είσαι ένας θαρραλέος παίκτης, που δε διστάζει να μπει στο πεδίο της μάχης. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου, αγνόησε την αποτυχία και πάρε το ρίσκο που θα σε βγάλει νικητή.

Ηγέτης

Έχεις γεννηθεί έχοντας ηγετική φυσιογνωμία. Εμπνέεις φίλους, συνεργάτες, συναδέλφους και τους δίνεις τα κίνητρα να διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό. Κανείς δε μπορεί να σε αγνοήσει, όταν υψώσεις ανάστημα και να αρνηθεί ό,τι του ζητήσεις. Το λιοντάρι βρυχάται...

Γενναιοδωρία

Η απλοχεριά, συναισθηματική και υλική σε χαρακτηρίζουν. Δεν είσαι μοναχοφάης και θέλεις να μοιράζεσαι με τους δικούς σου ανθρώπους όσα σου χάρισε η ζωή απλόχερα. Ένα παίρνεις, δέκα δίνεις! Αλίμονο σε όποιον σου δείξει μιζέρια και αχαριστία ή δεν ευχαριστηθεί με ό,τι του προσφέρεις.

Υπερηφάνεια

Είσαι άνθρωπος που ξέρεις να ευχαριστιέσαι την κάθε στιγμή, να γλεντάς τη ζωή και να μη λυπάσαι να χαλάσεις και κάτι παραπάνω για την ευχαρίστηση ή τον εαυτό σου και αυτούς που αγαπάς. Η υπερηφάνεια σου είναι πάνω απ' όλα και δεν καταδέχεσαι να σε λυπούνται. Σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά, προτιμάς να μην έχεις να φας και να ακολουθήσεις την παρέα, παρά να σε πληρώσει κάποιος άλλος.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved