Τα πιο ασυνήθιστα love stories που θα ζήσουν τα «Λιοντάρια» αυτό το καλοκαίρι

Αν έχεις γεννηθεί μέσα στον Αύγουστο πρέπει να ξέρεις πως ο γενέθλιος μήνας σου φέτος προβλέπεται καυτός και άκρως ερωτικός

Τα πιο ασυνήθιστα love stories που θα ζήσουν τα «Λιοντάρια» αυτό το καλοκαίρι

Η Νέα Σελήνη στις 28 Ιουλίου ανοίγει το δρόμο για ένα αξέχαστο, ταξιδιάρικο καλοκαίρι γεμάτο νέες εμπειρίες και πάθος. Ένα καλοκαίρι ασυνήθιστο όπως εσύ, αγαπητέ Λέοντα, που θες να αλλάζεις παραστάσεις, αλλά και συντρόφους, με συχνότητα αξιομνημόνευτη. Η δυναμική προσωπικότητα του Λέοντα τού έχει δώσει τον τίτλο του «ηγέτη του ζωδιακού» και νομοτελειακά εκφράζει ανθρώπους που μπορούν να τραβήξουν όλα τα βλέμματα πάνω τους χωρίς να προσπαθήσουν καθόλου. Τα «λιονταράκια», λένε οι «ειδικοί», ή τα αγαπάς πολύ ή τα αντιπαθείς. Φέτος, σίγουρα θα τα αγαπήσεις και δεν θα είσαι η μόνη. Ένα ζώδιο τόσο αισιόδοξο, φωτεινό, δημιουργικό, γεμάτο δίψα για ζωή και γενναιοδωρία προς όλους, είναι απόλυτα λογικό να ζήσει ένα καλοκαίρι καυτό ακόμα και αν δεν το κάνει με τον πιο προβλέψιμο τρόπο. Παρακάτω θα βρεις τα πιο ασυνήθιστα love affairs που μπορεί να βιώσεις μέσα στους επόμενους μήνες αν ανήκεις στο ζώδιο του Λέοντα και είναι όλα ξεχωριστά και μοναδικά, ακόμα και αν διαρκέσουν για πολύ πολύ λίγο.

astrology 1 1

Με Σκορπιό

Αυτό το ρομάντζο δεν θα κρατήσει πολύ, αλλά για όσο κρατήσει θα είναι τόσο δυνατό που θα σε κάνει να δεις τα πράγματα με διαφορετικό τρόπο και να αντιμετωπίζεις τις σχέσεις σου από εδώ και πέρα… αλλιώς. Γιατί η απόλαυση δεν είναι «κουτάκια» να την κλείσεις μέσα στα πλαίσιά σου, αλλά, είναι κάτι παρορμητικό, απελευθερωτικό όπως οι δύο νέες γεύσεις iD! iD Capsule Forest Purple με αρωματικές νότες Βerries και Capsule Summer Red με έντονη την δροσερή παρουσία Watermelon. Ο ερωτικός Σκορπιός θα αναστατώσει τον ορμητικό Λέοντα. Στο τέλος, βέβαια, ο εγωκεντρισμός και των δύο αυτών ζωδίων δεν θα λειτουργήσει συνδυαστικά και ο καθένας θα τραβήξει τον δρόμο του λέγοντας… «ήταν ωραία για όσο κράτησε».

image001 28 1

Με Καρκίνο

Αυτή η σχέση θα μπορούσε να μην αρχειοθετηθεί με τον τίτλο «εφήμερη ερωτική ιστορία» στο «βιβλίο με τις καλοκαιρινές περιπέτειες» του Λέοντα. Θα μπορούσε, αν ο Καρκίνος δεν «έπνιγε» με την ευαισθησία του τον ανεξάρτητο Λέοντα και αν του έδινες πρακτικές λύσεις στα καθημερινά προβλήματα που μπορεί να τον απασχολούν. Ο Λέοντας δεν θέλει να κουράζεται στην καθημερινότητά του, θέλει μόνο να απολαμβάνει, για αυτό επιλέγει και τη συσκευή θερμαινόμενου καπνού PULZE. Το PULZE προσφέρει μια ασυνήθιστα πρακτική εμπειρία καθώς με 1 πλήρη φόρτιση, που διαρκεί 90 λεπτά, προσφέρει στους ενήλικους καπνιστές έως και 20 συνεχόμενες χρήσεις. Δεν είναι όμως μόνο μία συσκευή που βολεύει τον Λέοντα, αλλά του δίνει και επιλογές, πράγμα που λατρεύει ένα ζώδιο τόσο αναποφάσιστο. Μπορεί να επιλέξει μεταξύ 2 επιπέδων θέρμανσης καπνού. Το επίπεδο Standard για έντονη γευστική εμπειρία και το επίπεδο Eco για πιο ήπια γευστική εμπειρία. Ίσως να του έδινε λύσεις και επιλογές και ο Καρκίνος, αν η σχέση τους κρατούσε πάνω από έναν μήνα.

astrology main 1

Με Δίδυμο

Ο έρωτας παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο για τον «παιχνιδιάρη» Δίδυμο αυτόν τον μήνα, αφού στις περισσότερες ημέρες του Ιουλίου η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιό του προσφέροντάς έδαφος για να καλλιεργηθούν σχέσεις ανέμελες, γεμάτες ερωτισμό, ικανοποίηση, χαρά και καλοπέραση! Με ποιον θα τις κάνει αυτές τις σχέσεις; Μα προφανώς με Λέοντα! Και τα δύο ζώδια δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στο ιδιαίτερο design και στο καινοτόμο στυλ και δεν είναι τυχαίο το ότι δεν ξέρουν ποιο χρώμα συσκευής PULZE να πρωτοδιαλέξουν… το copper ή το silver; Είναι και τα δύο πολύ κοντά στα αυστηρά αισθητικά τους κριτήρια και δεν είναι το μόνο που τους προβληματίζει όταν βρίσκονται μαζί αυτό το καλοκαίρι. Συζητούν για το μέλλον της σχέσης τους, ζηλεύουν ο ένας τον άλλον, προσπαθούν να επιβληθούν στο ταίρι τους. Κοινώς μοιάζουν πολύ για να μπορούν να είναι μαζί, είναι όμως το προσωπικό τους στοίχημα το να το πετύχουν. Αν θα κερδίσουν αυτό το στοίχημα μένει να περιμένουμε μέχρι τον Σεπτέμβριο για να το δούμε…

image002 v2png 1

Η Νέα Σελήνη απελευθερώνει το καλοκαίρι για όλο το ζωδιακό κύκλο. Δώσε του τη γεύση που θες μέσα από την εμπειρία απόλαυσης που προσφέρει το PULZE και απελευθέρωσε τις νέες γεύσεις, Watermelon και Berry, με ένα απλό κλικ σπάζοντας την μπίλια στο φίλτρο. Απελευθέρωσε το καλοκαίρι, απελευθέρωσε το ασυνήθιστο!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved