Ζυγέ, έτσι θα μετατρέψεις το ελάττωμα του ζωδίου σου σε προτέρημα

Και όμως! Ισχύει...

Ζυγέ, έτσι θα μετατρέψεις το ελάττωμα του ζωδίου σου σε προτέρημα

Πολλά έχεις ακούσει για το ζώδιό σου, άλλα κολακευτικά κι άλλα όχι. Όπως όλοι μας, έτσι κι εσύ έχεις ελαττώματα και προτερήματα. Το μεγαλύτερο όμως ελάττωμά σου, Ζυγέ μου, μπορείς να το μετατρέψεις σε προσόν σου κι αυτό θα πρέπει να το ξέρεις για να μην δέχεσαι από εδώ και στο εξής κανέναν να σου κουνάει το δάχτυλο. Ποιο είναι αυτό;

Το γενέθλιο ωροσκόπιό σου αποκαλύπτει τα πάντα για εσένα, το χαρακτήρα, τα ταλέντα, τις τάσεις, τις αντιδράσεις, τη συμπεριφορά ή τα γούστα σου! Το γνώριζες; Παράγγειλε τώρα την Ανάλυση του γενέθλιου χάρτη σου ΕΔΩ!

Σε κατηγορούν όλοι για υποκρισία και ψευτιά. Σωστά; Εσύ στενοχωριέσαι, αν και δεν το δείχνεις γιατί δεν θέλεις να σε αντιπαθούν. Όμως δεν είναι έτσι. Αυτό που κάνεις λέγεται «διπλωματία»! Δεν θες να «χαλάσεις την καρδιά» κανενός, θες να τα έχεις καλά με όλους και η αλήθεια είναι ότι τις περισσότερες φορές σου βγαίνει σε καλό, διότι μόνο κέρδη έχεις, παρά απώλειες. Καλώς ή κακώς ο κόσμος σε συμπαθεί και σε στηρίζει. Οπότε… προχώρα και μην μασάς! Έτσι κι αλλιώς, αυτοί που δε σε πάνε, συνήθως δεν τους πας ούτε εσύ.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved