Με αυτόν τον τρόπο παίρνει εκδίκηση ο Λέοντας

Όλα τα ζώδια με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα προσπαθήσουν να σε εκδικηθούν.

Με αυτόν τον τρόπο παίρνει εκδίκηση ο Λέοντας

Άλλα ζώδια δεν μπορούν να περιμένουν και θέλουν να πάρουν το αίμα τους πίσω και άλλα πάλι έχουν πολύ μεγαλύτερη υπομονή και θεωρούν πως η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. Το καθένα απλώς χρησιμοποιεί άλλη μέθοδο. Πάμε λοιπόν να δούμε πώς θα σε εκδικηθεί ο Λέοντας. Τι θα κάνει; Τι να περιμένεις και πόσο πρέπει να… φοβάσαι;

Αν ο Λέοντας νιώσει ότι κάποιος τον έχει αδικήσει ή ότι του έχει κάνει κακό, το πρώτο πράγμα που θα κάνει -και χωρίς δεύτερη σκέψη- είναι να τον πετάξει έξω από την ζωή του, έξω από την παρέα του και γενικότερα τον κύκλο του. Θα τον απομονώσει, θα τον κάνει να βιώσει την απόλυτη περιφρόνηση όχι μόνο από εκείνον, αλλά και από όλους τους κοινούς γνωστούς τους.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης.

Ο Λέοντας θα σε «φτύσει» τόσο που θα νιώσεις μια… «καταιγίδα» να έρχεται πάνω σου. Θα σε αγνοήσει, λες και δεν υπήρξες ποτέ στην ζωή του, σαν να μην σήμαινες κάτι και φυσικά θα σου δώσει να καταλάβεις πως ήταν πάρα πολύ εύκολο να ξεχαστείς. Άλλωστε δεν ήσουν και κάτι το… αξιόλογο για εκείνον και μπορεί εύκολα να σε αντικαταστήσει και να σε «σβήσει» από τον χάρτη.

Δεν θα σταματήσει, αν δεν σε δει πραγματικά να υποφέρεις από την μοναξιά σου και τον παραγκωνισμό σου από όλους. Θα σε κάνει να το μετανιώσεις πικρά που σκέφτηκες έστω να τα βάλεις μαζί του και να τον «πονέσεις».

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved