Δίδυμε, ξέρουμε ποιο είναι το μεγαλύτερο κόλλημά σου

Εκεί δεν κάνεις παζάρια, ούτε υποχωρήσεις

Δίδυμε, ξέρουμε ποιο είναι το μεγαλύτερο κόλλημά σου

Ανάλογα με το χαρακτήρα του, ο καθένας και η κάθε μια μας κολλάει κάπου και πραγματικά μπορεί να του γίνει έμμονη ιδέα. Άλλος στο αν τον αγαπούν, αν μπορεί να ξεχωρίσει ή να κάνει οικογένεια, αν περιορίζεται η ελευθερία του ή οτιδήποτε άλλο θεωρεί πολύ σημαντικό για την ύπαρξή του κι εκεί δεν κάνει παζάρια, ούτε υποχωρήσεις. Αν είσαι Δίδυμος, διάβασε παρακάτω και θα δεις ότι συμφωνείς απόλυτα μαζί μας!

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό σε κάθε άνθρωπο και εξηγεί γιατί και πως σκεφτόμαστε και πράττουμε με τον τρόπο που το πράττουμε. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το κόλλημά σου είναι να βρεις «το άλλο σου μισό» και δεν εννοούμε σε ερωτικό επίπεδο, αλλά περισσότερο την αδερφή ψυχή, αυτό το πρόσωπο που θα σε κατανοεί, θα σε αποδέχεται και θα έχετε απόλυτη εγκεφαλική σύνδεση. Γι’ αυτό πάντα, όταν γνωρίσεις κάποιο καινούργιο, το σκέφτεσαι συνέχεια και αναρωτιέσαι, αν είναι ή δεν είναι αυτό που ψάχνεις. Με τίποτα δεν μπορείς να συνυπάρξεις με άνθρωπο, ο οποίος είναι μακριά από τον τρόπο που σκέφτεσαι ή αντιδράς, όπως επίσης με αργόστροφο ή συντηρητικό. Μόλις αντιληφθείς ότι έχεις απέναντί σου κάποιον/α που ανήκει σε μια από τις δυο αυτές περιπτώσεις, κάνεις μεταβολή και φεύγεις. Δε θα σπαταλήσεις τον πολύτιμο χρόνο σου, προσπαθώντας να τον/ην αλλάξεις.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved