Με αυτόν τον τρόπο παίρνει εκδίκηση ο Δίδυμος

Όλα τα ζώδια με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα προσπαθήσουν να σε εκδικηθούν

Με αυτόν τον τρόπο παίρνει εκδίκηση ο Δίδυμος

Άλλα ζώδια δεν μπορούν να περιμένουν και θέλουν να πάρουν το αίμα τους πίσω και άλλα πάλι έχουν πολύ μεγαλύτερη υπομονή και θεωρούν πως η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. Το καθένα απλώς χρησιμοποιεί άλλη μέθοδο. Πάμε λοιπόν να δούμε πώς θα σε εκδικηθεί ο Δίδυμος. Τι θα κάνει; Τι να περιμένεις και πόσο πρέπει να… φοβάσαι;

Πρόκειται για ένα ζώδιο με το οποίο δεν πρέπει να τα βάλεις. Και θα σου εξηγήσουμε το γιατί. Γιατί ο Δίδυμος μπορεί να σε καταστρέψει και δεν θα διστάσει να το κάνει. Το μεγαλύτερό του όπλο είναι το μυαλό του και θα το χρησιμοποιήσει για να αμαυρώσει τη φήμη σου. Θα αρχίσει να διαδίδει διάφορα για σένα, που εννοείται ότι δεν ισχύουν, με ένα τρόπο, που δε δέχεται αμφισβήτησης, να σε κακολογεί και να σου βάζει κάθε πιθανό και απίθανο εμπόδιο.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης.

Θα προσπαθήσει να στρέψει όλο τον κόσμο εναντίον σου. Θα μοιράζεται διάφορες λεπτομέρειες για σένα που δεν θα ήθελες ποτέ και για κανένα λόγο να αποκαλυφθούν! Στην ουσία θα ξεκινήσει μια ολόκληρη καμπάνια δυσφήμισής σου για να σου καταστρέψει και το παρόν, αλλά και το… μέλλον!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved