Με αυτόν τον τρόπο παίρνει εκδίκηση ο Ιχθύς

Όλα τα ζώδια με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα προσπαθήσουν να σε εκδικηθούν.

Με αυτόν τον τρόπο παίρνει εκδίκηση ο Ιχθύς

Άλλα ζώδια δεν μπορούν να περιμένουν και θέλουν να πάρουν το αίμα τους πίσω και άλλα πάλι έχουν πολύ μεγαλύτερη υπομονή και θεωρούν πως η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. Το καθένα απλώς χρησιμοποιεί άλλη μέθοδο. Πάμε λοιπόν να δούμε πώς θα σε εκδικηθεί ο Ιχθύς. Τι θα κάνει; Τι να περιμένεις και πόσο πρέπει να… φοβάσαι;

Πρόκειται για ένα ζώδιο που παρότι δεν του φαίνεται, μπορεί να γίνει πολύ εκδικητικό. Το θέμα είναι όμως το πώς θα επιλέξει να «χτυπήσει». Οι τρόποι του Ιχθύ είναι ύπουλοι. Λειτουργεί ως σουπιά που ρίχνει το μελάνι της για να θολώσει τα νερά. Άλλα θα σε αφήσει να πιστεύεις και άλλα θα κάνει στην πραγματικότητα.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης.

Δηλαδή, εσύ θα θεωρείς ότι έχεις απέναντί σου ένα άτομο πονεμένο, πληγωμένο που ακόμα «γλείφει τις πληγές» του και που δεν σε έχει ξεπεράσει, ενώ εκείνος ουσιαστικά θα προσπαθεί να βρει τρόπους για το πώς θα μπορέσει να πάρει το αίμα του πίσω πιο αποτελεσματικά. Ο Ιχθύς είναι ικανός για όλα! Και όταν λέμε "για όλα" το εννοούμε. Αν δει ότι έχεις προχωρήσει την ζωή σου, με ευκολία θα πάει να πιάσει το νέο σου ταίρι και θα αρχίσει να λέει πράγματα που δεν θα έπρεπε να πει. Μπορεί να πει και ψέματα και να σε κάνει μαλλιά κουβάρια με τον/την άλλο/η.

Αν δεις τα λάστιχα του αυτοκινήτου σου σκισμένα ή αν το δεις χαραγμένο, καμένο, σπασμένο, να ξέρεις ότι πιθανότατα το έχει κάνει ο Ιχθύς αυτό και φυσικά το έκανε νύχτα, στα κρυφά και χωρίς εσύ να μπορείς να αποδείξεις το παραμικρό. Όπου μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα, θα το κάνει!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved