Με αυτόν τον τρόπο παίρνει εκδίκηση ο Αιγόκερως

Όλα τα ζώδια με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα προσπαθήσουν να σε εκδικηθούν.

Με αυτόν τον τρόπο παίρνει εκδίκηση ο Αιγόκερως

Το καθένας απλώς χρησιμοποιεί άλλη μέθοδο. Άλλα ζώδια δεν μπορούν να περιμένουν και θέλουν να πάρουν το αίμα τους πίσω και άλλα πάλι έχουν πολύ μεγαλύτερη υπομονή και θεωρούν πως η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. Πάμε λοιπόν να δούμε πώς θα σε εκδικηθεί ο Αιγόκερως. Τι θα κάνει; Τι να περιμένεις και πόσο πρέπει να… φοβάσαι;

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης.

Αν κάποιος πληγώσει τον Αιγόκερω, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα θελήσει να πάρει το αίμα του πίσω. Και θα το κάνει με τον πιο ταπεινωτικό τρόπο που θα μπορούσε ποτέ να σκεφτεί. Θέλει να αφαιρέσει από τον… εχθρό του κάθε είδους αξιοπρέπειας και να τον κάνει να πληρώσει για όλα όσα του προκάλεσε.

Αν ο εχθρός του είναι κάποιος συνάδελφος ή σχετίζεται γενικότερα με την δουλειά του, τότε θα φροντίσει με κάθε τρόπο να τον αναγκάσει να κάνει ένα τόσο μεγάλο λάθος που να εκτεθεί ανεπανόρθωτα και να χάσει τη δουλειά του. Αν δεν έχει να κάνει με το επαγγελματικό του κομμάτι, τότε θα προσπαθήσει να τον αναγκάσει να εξευτελιστεί και να εκτεθεί με τον χειρότερο τρόπο μπροστά σε πολύ κόσμο. Εντάξει, δεν είναι και… Σκορπιός ο Αιγόκερως σε ότι έχει να κάνει με την εκδίκηση, αλλά και πάλι, είναι ικανός να προκαλέσει αρκετά μεγάλο κακό. Γι΄αυτό πρόσεχε πολύ!

Διάβασε επίσης:

Οι συνέπειες που θα έχεις, αν αγνοήσεις Αιγόκερω

10 επίθετα που χαρακτηρίζουν τον Αιγόκερω

Τα 4 ζώδια που δεν θα σου δείξουν ποτέ τα συναισθήματά τους!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved