Οι συνέπειες που θα έχεις, αν αγνοήσεις Αιγόκερω

Τι θα συμβεί;

Οι συνέπειες που θα έχεις, αν αγνοήσεις Αιγόκερω

Προφανώς και θα υπάρξουν συνέπειες, αν πας να αγνοήσεις έναν άντρα Αιγόκερω. Πρόκειται για έναν άντρα ο οποίος δεν παίζει γενικά παιχνίδια μυαλού. Είναι αρκετά ευθύς, ειλικρινής και απαιτεί και από εσένα να του συμπεριφέρεσαι με τον ίδιο τρόπο. Αν όμως εσύ αποφασίσεις να το ρισκάρεις και να τον «φτύσεις», τότε να ξέρεις ότι το παιχνιδάκι σου αυτό θα έχει άσχημη κατάληξη για σένα. Δεν θα έχεις που θέλεις. Δηλαδή δεν θα σε κυνηγήσει και δεν θα σε παρακαλέσει.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης.

Ο άντρας Αιγόκερως θα αλλάξει στάση απέναντί σου και θα γίνει αλαζόνας. Θα σε θεωρήσει ένα άτομο εντελώς αναξιόπιστο και θα «κλειστεί» στον εαυτό του. Δεν θα πάρεις αυτό που θέλεις γιατί γενικότερα έχει μια απίστευτη ικανότητα να συγκρατεί τα συναισθήματά του και να τα ελέγχει. Άλλωστε φημίζεται γι’ αυτό ακριβώς. Δεν παρασύρεται σε «κατινιές», γιατί «κατινιά» τα θεωρεί όλα αυτά τα mind games.

Υπάρχει και η πιθανότητα να ξέρεις, εσύ να τον «φτύνεις» κι αυτός να μην το παρατηρήσει καν. Γιατί θα είναι τόσο επικεντρωμένος στη δουλειά του, αλλά και στον εαυτό του που να μην το πάρει καν «μυρωδιά». Πάντως είτε το καταλάβει, είτε όχι, το δεδομένο είναι ότι θα σε αγνοήσει κι εκείνος, θα σε θεωρήσει… παιδάκι και αναξιόπιστη και θα πάει παρακάτω χωρίς δεύτερη σκέψη.

Διάβασε επίσης:

10 επίθετα που χαρακτηρίζουν τον Αιγόκερω

Τα 4 ζώδια που δεν θα σου δείξουν ποτέ τα συναισθήματά τους!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved