Οι συνέπειες που θα έχεις, αν αγνοήσεις Σκορπιό

Τι θα συμβεί;

Οι συνέπειες που θα έχεις, αν αγνοήσεις Σκορπιό

Προφανώς και θα υπάρξουν συνέπειες, αν πας να αγνοήσεις έναν άντρα Σκορπιό. Καταρχάς, να το ξεκαθαρίσουμε από την αρχή ότι διάλεξες... τον πιο δύσκολο αντίπαλο που θα μπορούσες. Οι Αμερικανοί λένε σοφά "pick your battles" που σημαίνει σε απλά μετάφραση "διάλεξε τις μάχες που θα δώσεις". Όσες είναι χαμένες από χέρι, άφησέ τες καλύτερα. Με τον Σκορπιό, λοιπόν, η μάχη που θα δώσεις θα είναι ίσως από την αρχή χαμένη. Μιλάμε για έναν άντρα, ο οποίος παίζει καλύτερα mind games από εσένα και το πιο πιθανό είναι να έχει καταλάβει τι θέλεις να κάνεις, πριν καν εσύ το κάνεις πράξη.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης.

Μπορεί να θέλεις να το παίξεις δύσκολη ή να έχεις αναστατωθεί με κάτι, που σου έχει κάνει και θες μέσω της μεθόδου του φτυσίματος να τον κάνεις να ανησυχήσει, να «κολλήσει» και να σε κυνηγήσει. Ε, λοιπόν με τον άντρα αυτό, αυτή η μέθοδος δεν πιάνει. Και το πιο πιθανό είναι να έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θα ήθελες. Αρχικά θα νιώσει ότι του φέρεσαι άσχημα, ότι προδίδεις την εμπιστοσύνη που σου έδειξε και θα καταλάβει ότι προσπαθείς να τον χειραγωγήσεις. Χειρισμοί στον master των χειρισμών δεν περνάνε…

Αν εσύ το φτύσεις και προσπαθήσεις να τον κάνεις να ζηλέψει, να ξέρεις ότι θα κάνει και εκείνος ακριβώς το ίδιο σε εσένα. Δεν θα σε παρακαλέσει, δεν θα σε ρωτήσει τι έχεις κτλ. Είναι προτιμότερο να του πεις ευθέως τι νιώθεις ή τι σκέφτεσαι ή τι σε ενόχλησε. Έχεις περισσότερες πιθανότητες να καταλάβει έτσι το όποιο λάθος του και να προσπαθήσει να επανορθώσει. Αν πας να του «τη βγεις», θα βγεις χαμένη από χέρι, στο λέμε… Τώρα η τελική απόφαση είναι δική σου και μόνο δική σου!

Διάβασε επίσης:

10 επίθετα που χαρακτηρίζουν τον Σκορπιό

10 πράγματα που βγάζουν τους Σκορπιούς από τα ρούχα τους

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved