Οι συνέπειες που θα έχεις, αν αγνοήσεις Ζυγό

Τι θα συμβεί;

Οι συνέπειες που θα έχεις, αν αγνοήσεις Ζυγό

Προφανώς και θα υπάρξουν συνέπειες, αν πας να αγνοήσεις έναν άντρα Ζυγό. Κατ' αρχάς να ξεκινήσουμε από τα βασικά: Εσύ θέλεις να τον τσιγκλήσεις και να του τραβήξεις την προσοχή. Να τον κάνεις να ανησυχήσει και να αναζητήσει. Να τον κάνεις να τρέξει λίγο από πίσω σου και με το γνωστό σε όλους πια κόλπο του φτυσίματος, να τον κάνεις να κολλήσει μαζί σου και να σε καψουρευτεί. Άκου τώρα πώς έχει το πράγμα με ένα άντρα Ζυγό.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης.

Σιχαίνεται το αίσθημα του… «φτυσίματος». Για εκείνον είναι χτύπημα κάτω από τη ζώνη κι αυτό γιατί βασίζει την ευτυχία του και την ευημερία του πάνω στην αποδοχή των άλλων. Όσο πιο πολύ τον αγαπούν, του δίνουν προσοχή και ασχολούνται μαζί του, τόσο πιο καλά νιώθει. Αν τον αγνοήσεις, θα βγουν στην επιφάνεια όλες οι ανασφάλειές του και θα αρχίσει να σκέφτεται ξανά και ξανά τι πήγε στραβά.

Στην αρχή, θα προσπαθήσει να σε κερδίσει και πάλι. Θα σε φλερτάρει, θα σου στείλει μηνύματα, λουλούδια και θα γίνει όσο πιο γοητευτικός μπορεί. Αν αυτό δεν έχει αποτέλεσμα, τότε θα πέσει στα πατώματα. Φυσικά θα αποτραβηχτεί, δεν θα σε ενοχλήσει ξανά και θα δώσει χρόνο στον πληγωμένο του εγωισμό να «γιατρευτεί».

Τελικά, θα πάρει κάποια στιγμή την απόφαση να προχωρήσει και θα βάλει πλώρη για άλλα… λιμάνια. Και επειδή και γοητευτικός είναι και το έχει με το φλερτ και τις γυναίκες, δεν θα αργήσει να βρει την επόμενη.

Διάβασε επίσης:

10 επίθετα που χαρακτηρίζουν τον Ζυγό

10 πράγματα που βγάζουν τους Ζυγούς από τα ρούχα τους

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved