Αυτή είναι η κακή πλευρά του Καρκίνου

Κάθε νόμισμα έχει πάντα δύο όψεις…

Αυτή είναι η κακή πλευρά του Καρκίνου

Κανένα ζώδιο δεν είναι μόνο καλό ή μόνο κακό. Όλα έχουν τα θετικά και τα αρνητικά τους και φυσικά, εκτός από την πλευρά τους, που σε κάνει να τα λατρεύεις, έχουν και μια άλλη, που σε κάνει να θες να τα χαστουκίσεις ή να κόψεις κάθε επαφή μαζί τους. Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω την… κακή πλευρά του Καρκίνου και γιατί την έχει.

-Είναι κυκλοθυμικός. Εκεί που γελάει, μπορεί ξαφνικά να αρχίσει να μιζεριάζει και να στεναχωριέται. Η διάθεσή του αλλάζει πάρα πολύ εύκολα.

-Είναι εμμονικός. Και αν νομίζεις ότι ο Σκορπιός έχει εμμονές, πού να δεις τον Καρκίνο πώς συμπεριφέρεται. Είναι μια κλάση πάνω από τον Σκορπιό, αν αυτό σου λέει κάτι…

-Είναι απαισιόδοξος. Συνήθως βλέπει την αρνητική πλευρά των πραγμάτων και εννοείται ότι για εκείνον το ποτήρι είναι μισοάδειο και όχι μισογεμάτο.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό και πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

-Αν βάλει έναν στόχο, ο κόσμος να χαλάσει, θα τον καταφέρει. Ακόμα και αν χρειαστεί να χρησιμοποιήσει αθέμητα μέσα. (Έλεγες κάτι για τον Σκορπιό; χαχαχα)

-Είναι απίστευτα ανασφαλής. Δεν πιστεύει εύκολα στον εαυτό του και η αυτοπεποίθησή του είναι στα πατώματα τις περισσότερες φορές.

-Παρότι ανήκει στα παρορμητικά ζώδια, σιχαίνεται τις αλλαγές. Επίσης δεν ξεχνά ποτέ και δεν εγκαταλείπει το παρελθόν. Μπορεί να κρατά ακόμα το αρκουδάκι που είχε όταν ήταν 2 ετών!

-Είναι συναισθηματικός, δεν αντέχει την κριτική και μπορεί με μεγάλη ευκολία να κλάψει για την πιο ασήμαντη αφορμή.

-Είναι εσωστρεφής και «κλειστός» σαν στρείδι. Δεν ανοίγεται ποτέ και σε κανέναν! Θα είναι θαύμα αν εμπιστευτεί τόσο έναν άνθρωπο στον οποίο να «ανοιχτεί» έστω και ελάχιστα.

Διάβασε επίσης:

9 επίθετα που χαρακτηρίζουν τον Καρκίνο

Να γιατί χρειάζεσαι οπωσδήποτε έναν Καρκίνο

10 πράγματα που βγάζουν τους Καρκίνους από τα ρούχα τους

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved