Οι συνέπειες που θα έχεις, αν αγνοήσεις Δίδυμο

Τι θα συμβεί;

Οι συνέπειες που θα έχεις, αν αγνοήσεις Δίδυμο

Προφανώς και θα υπάρξουν συνέπειες, αν πας να αγνοήσεις έναν Δίδυμο. Κατ' αρχάς να πούμε ότι πας να παίξεις ένα παιχνίδι στο οποίο ο ίδιος είναι… μανούλα. Πιστεύεις πραγματικά ότι μπορείς να τον κερδίσεις; Να σου πούμε και να το επιβεβαιώσουμε, ότι ο Δίδυμος στα mind games είναι άσος και εσύ καλείσαι να αντιμετωπίσεις τον καλύτερο. Τι αποτέλεσμα πιστεύεις θα έχεις; Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος σου...

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης.

Κατά 99% θα ενοχληθεί με την συμπεριφορά και την όλη σου στάση. Θα καταλάβει από την αρχή τι πας να κάνεις και δεν θα μπει καν στην διαδικασία να σε κυνηγήσει. Το «φτύσιμο» στον Δίδυμο δεν πιάνει και φέρνει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θα ήθελες. Δεν θα του είναι καθόλου δύσκολο να σε ξεχάσει και να σε προσπεράσει. Θα τον έχεις εκνευρίσει και θα του έχεις δώσει, μάλιστα, εσύ τον τέλειο λόγο για να το κάνει.

Μπορεί να αναρωτηθεί για λίγο (5 λεπτά) γιατί του συμπεριφέρθηκες με αυτό τον τρόπο, όμως θα σκεφτεί ότι απλά δεν τον ήθελες και τόσο ή ότι ήθελες να παίξεις μαζί του και θα σε «διαγράψει» με συνοπτικές διαδικασίες.

Αν πραγματικά θες να έχεις στην ζωή σου τον Δίδυμο, τέτοια παιχνίδια είναι επικίνδυνα, μην τα παίζεις γιατί θα χάσεις και τα αβγά και τα πασχάλια. Εσύ θα κλαις στο τέλος, ενώ εκείνος θα είναι ήδη με την επόμενη… Δική μας συμβουλή είναι να προσπαθήσεις να του τραβήξεις το ενδιαφέρον με άλλους τρόπους και όχι με το παραδοσιακό "σε φτύνω για να κολλήσεις".

Διάβασε επίσης:

Αυτή είναι η κακή πλευρά του Δίδυμου

Να γιατί χρειάζεσαι οπωσδήποτε έναν Δίδυμο

10 πράγματα που βγάζουν τους Διδύμους από τα ρούχα τους

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved