Οι συνέπειες που θα έχεις, αν αγνοήσεις Ταύρο

Τι θα συμβεί;

Προφανώς και θα υπάρξουν συνέπειες, αν πας να αγνοήσεις έναν Ταύρο. Αν έχεις ξεκινήσει μόλις να φλερτάρεις με έναν άντρα που ανήκει σε αυτό το ζώδιο ή αν είστε ζευγάρι ήδη και θες να τον βάλεις λίγο στην πρίζα, το να παίξεις το χαρτί του «φτυσίματος», μάλλον δεν θα σου βγει και τόσο σε… καλό. Αν τον αγαπάς και τον θες, δεν είναι και η πιο ενδεδειγμένη λύση. Αν δεν σε νοιάζει και τόσο ή αν σου είναι σχετικά αδιάφορος, τότε μπορείς να το ρισκάρεις.

Να ξέρεις ότι τόσο ο άντρας όσο και η γυναίκα Ταύρος το «φτύσιμο» και το γράψιμο δεν τα σηκώνουν. Μπορεί σε άλλα ζώδια να πιάνει η μέθοδος αυτή και τελικά να καταλήξουν στο να κυνηγήσουν αυτόν/η που θέλουν.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης.

Ο Ταύρος αυτό δεν θα το κάνει σχεδόν ποτέ! Και αυτό γιατί δεν του αρέσουν τα παιχνίδια. Δεν θέλει να έχει δίπλα του κάποιον/α που δεν τον σέβεται, δεν τον γουστάρει όσο πρέπει και δεν νοιάζεται για εκείνον. Επιδικώκει ασφάλεια, ηρεμία και σταθερότητα στην σχέση του. Αν εσύ πας να τα διαταράξεις όλα αυτά, τότε πολύ απλά θα σε αφήσει να φύγεις και θα σου κουνήσει και το μαντίλι με ύφος.

Για τον Ταύρο η αγάπη και η κάθε πράξη που δείχνει ότι νοιάζεσαι για εκείνον είναι πολύ πιο σημαντικά στοιχεία σε μια σχέση ή σε ένα φλερτ. Αν σε δει αδιάφορο/η ή «παγωμένο/η» απέναντί του, θα σε «στείλει» με άνεση και θα προχωρήσει στον/η επόμενο/η...

Διάβασε επίσης:

Αυτή είναι η κακή πλευρά του Ταύρου

10 πράγματα που βγάζουν τους Ταύρους από τα ρούχα τους

Να γιατί χρειάζεσαι οπωσδήποτε έναν Ταύρο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved