Αυτή είναι η κακή πλευρά του Κριού

Κάθε νόμισμα έχει πάντα δύο όψεις…

Αυτή είναι η κακή πλευρά του Κριού

Κανένα ζώδιο δεν είναι μόνο καλό ή μόνο κακό. Όλα έχουν τα θετικά και τα αρνητικά τους και φυσικά, εκτός από την πλευρά τους, που σε κάνει να τα λατρεύεις, έχουν και μια άλλη, που σε κάνει να θες να τα χαστουκίσεις ή να κόψεις κάθε επαφή μαζί τους. Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω την… κακή πλευρά του Κριού και γιατί την έχει.

-Έχει αυτοπεποίθηση, αλλά σε υπερβολικό βαθμό. Συγκεκριμένα στα όρια του… «ψώνιου». Καλό είναι να πιστεύεις στον εαυτό σου, απλώς ο Κριός έχει την τάση να νομίζει πως οι δυνατότητές του είναι περισσότερες από αυτές που όντως έχει στην πραγματικότητα.

-Είναι εγωιστής και ξεροκέφαλος. Όταν βάλει κάτι στο μυαλό του, δεν του φεύγει με τίποτα μέχρι να το αποκτήσει.

-Θέλει να είναι το κέντρο του κόσμου σου και της προσοχής σου. Αν δεν είναι, νομίζει ότι τον παραμελείς και κάνει πραγματικά σαν μικρό παιδί που του φάγανε το γλειφιτζούρι.

-Είναι παρτάκιας. Σκέφτεται πρώτα τον εαυτό του και σπάνια τους άλλους. Και έχει την απαίτηση κι εσύ να κάνεις το ίδιο. Δηλαδή, να σκέφτεσαι πρώτα εκείνον και να του κάνεις όλα τα χατίρια, χωρίς να ρωτάς το γιατί.

-Είναι θερμόαιμος και αρπάζεται πολύ εύκολα. Θυμώνει με το παραμικρό και όταν του περάσουν τα νεύρα, τότε ηρεμεί και αρκετά γρήγορα.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό και πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

-Βγάζει πολύ εύκολα συμπεράσματα. Δεν αναλύει στο μυαλό του τις καταστάσεις και μιλάει χωρίς πρώτα να επεξεργαστεί τη σκέψη του.

-Είναι ανυπόμονος. Θέλει κάτι και το θέλει τώρα. Έχεις δει παιδάκι που κλαίει, επειδή δεν του πήρανε μπαλόνι; Έτσι αντιδρά ο Κριός όταν κάτι αργεί να γίνει.

-Είναι ανεξάρτητος και δεν αντέχει κανενός είδους καταπίεση. Αν πας να τον περιορίσεις, θα δεις τα κέρατά του να… γυαλίζουν και θα είναι έτοιμος να σου ρίξει κουτουλιά.

-Έχει την ανάγκη να κάνει αυτός κουμάντο σε όλα. Να είναι ο αρχηγός και φυσικά να έχει την τελευταία λέξη.

-Είναι ανταγωνιστικός, ζηλεύει εύκολα και θα στο δείξει. Θα σου κάνει μεγάλες σκηνές, αν νομίζει ότι άλλος/η είναι το κέντρο της προσοχής σου.

-Βαριέται εύκολα. Θέλει κάθε μέρα νέες δραστηριότητες και δεν αντέχει την ρουτίνα. Επίσης ξενερώνει εύκολα μέσα σε μια σχέση όταν την κάνει δεδομένη.

Διάβασε επίσης:

Τα 4 πιο ευαίσθητα ζώδια που καταλαβαίνουν αμέσως τον πόνο σου!

Πόσα παιδιά θα αποκτήσεις ανάλογα με το ζώδιό σου;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved