Αυτή είναι η κακή πλευρά του Ιχθύ

Κάθε νόμισμα έχει πάντα δύο όψεις…

Αυτή είναι η κακή πλευρά του Ιχθύ

Κανένα ζώδιο δεν είναι μόνο καλό ή μόνο κακό. Όλα έχουν τα θετικά και τα αρνητικά τους και φυσικά, εκτός από την πλευρά τους, που σε κάνει να τα λατρεύεις, έχουν και μια άλλη, που σε κάνει να θες να τα χαστουκίσεις ή να κόψεις κάθε επαφή μαζί τους. Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω την… κακή πλευρά του Ιχθύ και γιατί την έχει.

-Είναι ένα αρκετά περίπλοκο ζώδιο. Κανείς δεν μπόρεσε ποτέ να μπει στο μυαλό του ή να τον καταλάβει. Ο Ιχθύς είναι ένα άτομο που κινείται με βάση το συναίσθημά του. Δεν το κάνει επί τούτου. Του βγαίνει εντελώς ασυναίσθητα. Είναι απρόβλεπτος και αρκετά παθητικός.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό και πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

-Κινείται ύπουλα και κρυφά. Δεν μιλάει ποτέ και δεν μαρτυράει τι έχει στο μυαλό του. Μπορεί να σε ξαφνιάσει και φυσικά να σε αιφνιδιάσει με χίλιους τρόπος. Δεν θα τον καταλάβεις ποτέ…

-Είναι αρκετά τεμπέλης και ευθυνόφοβος. Προσπαθεί πάντα να βρίσκει άλλους ανθρώπους να κάνουν την δική του δουλειά και να αναλαμβάνουν τις δικές του υποχρεώσεις.

-Είναι χειριστικός, σε σημείο… επικίνδυνο. Είναι μανούλα στο κομμάτι αυτό. Μπορεί ίσως να ξεπερνά και τον Σκορπιό σε κάποια σημεία. Πάντως τον συναγωνίζεται άνετα!

-Δεν έχει δική του γνώμη. Πηγαίνει όπου τον πάει ο άνεμος και προσαρμόζεται ανάλογα. Γι' αυτό και μπορεί να επιβιώσει παντού. Γιατί ψυχανεμίζεται το τι συμβαίνει γύρω του και αναλόγως πράττει.

-Είναι ένα ζώδιο αρκετά απαισιόδοξο και με χαμηλή αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση. Αυτό τον κάνει να βλάπτει τον εαυτό του, αλλά και να συμπεριφέρεται άσχημα και στους άλλους.

Διάβασε επίσης:

10 πράγματα που βγάζουν τους Ιχθύς από τα ρούχα τους

Να γιατί χρειάζεσαι οπωσδήποτε έναν Ιχθύ

Ποια είναι τα θετικά και τα αρνητικά γνωρίσματα του κάθε ζωδίου

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved