Αυτή είναι η κακή πλευρά του Σκορπιού

Κάθε νόμισμα έχει πάντα δύο όψεις…

Αυτή είναι η κακή πλευρά του Σκορπιού

Κανένα ζώδιο δεν είναι μόνο καλό ή μόνο κακό. Όλα έχουν τα θετικά και τα αρνητικά τους και φυσικά εκτός από την πλευρά τους που σε κάνει να τα λατρεύεις, έχουν και μια άλλη που σε κάνει να θες να τα χαστουκίσεις ή να κόψεις κάθε επαφή μαζί τους. Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω την… κακή πλευρά του Σκορπιού και γιατί την έχει.

1. Ο Σκορπιός είναι άνθρωπος των άκρων. Ή αγαπά παθιασμένα και κολασμένα ή δεν νοιάζεται καθόλου. Επειδή λοιπόν έχει την ικανότητα αυτή να αγαπήσει πολύ και να νιώσει πολλά συναισθήματα, είναι παράλληλα και πολύ ευάλωτος στο να πληγωθεί και να πονέσει αφόρητα. Αυτός είναι και ο λόγος που τον κάνει να χτίζει γύρω του τείχη και άμυνες. Είναι δύσπιστος και «κλειστός».

2. Ο Πλούτωνας δεν είναι ο μόνος κυβερνήτης του ζωδίου αυτού. Ο Σκορπιός κυβερνάται επίσης από τον Άρη. Αυτό σημαίνει ότι ο πλανήτης αυτός, του δίνει μια πλευρά επιθετική, αντιδραστική και τον κάνει να επιζητά την μάχη και την επιβολή. Ο Σκορπιός θα φτάσει στα άκρα, προκειμένου να προστατέψει τους ανθρώπους που αγαπά, αλλά και να επιβάλλει τις απόψεις του, γιατί άλλωστε… εκείνος γνωρίζει καλύτερα.

3. Θέλει να τα ξέρει όλα! Ναι, όλα! Θέλει να του δίνεις πλήρη αναφορά για την ζωή σου, αλλά και την καθημερινότητά σου. Όταν δεν γνωρίζει πράγματα για σένα τρελαίνεται και δεν μπορεί να καταλάβει ότι ο κάθε άνθρωπος χρειάζεται τον χώρο και τον χρόνο του.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό σε κάθε άνθρωπο και εξηγεί γιατί και πως σκεφτόμαστε και πράττουμε με τον τρόπο που το πράττουμε. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

4. Και ενώ από εσένα ζητά να τα λες όλα και να είσαι ανοιχτό βιβλίο, εκείνος από την άλλη παραμένει μυστικοπαθής και «στρείδι» και δεν μιλάει ποτέ ούτε για τον εαυτό του, ούτε και για τα σχέδιά του. Κινείται μόνιμα στο παρασκήνιο.

5. Είναι… «μανούλα» στο να ανακαλύπτει οτιδήποτε μυστικό ή κρυφό. Είναι λες και η μύτη του τον οδηγεί. Έχει αυτό που λέμε την έκτη αίσθηση, δηλαδή το ένστικτο, που δεν τον ξεγελά ποτέ και μπορεί να γίνει αδίστακτος, προκειμένου να ανακαλύψει την όποια αλήθεια.

6. Ο Σκορπιός είναι «συλλέκτης πληροφοριών». Και αυτό γιατί χρησιμοποιεί ό,τι γνωρίζει, πάντα προς όφελός του. Μπορεί να μην το κάνει άμεσα, αλλά θέλει να έχει γεμάτη με βέλη την φαρέτρα του έτσι ώστε να.. «χτυπήσει» όποτε χρειαστεί.

Διάβασε επίσης:

Είσαι αυθεντικός Σκορπιός και ορίστε η απόδειξη!

Να γιατί ο Σκορπιός είναι το πιο παρεξηγημένο ζώδιο

Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν πιο πολύ τον μήνα του Σκορπιού

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved