Αυτή είναι η κακή πλευρά του Ζυγού

Κάθε νόμισμα έχει πάντα δύο όψεις…

Αυτή είναι η κακή πλευρά του Ζυγού

Κανένα ζώδιο δεν είναι μόνο καλό ή μόνο κακό. Όλα έχουν τα θετικά και τα αρνητικά τους και φυσικά εκτός από την πλευρά τους που σε κάνει να τα λατρεύεις, έχουν και μια άλλη που σε κάνει να θες να τα χαστουκίσεις ή να κόψεις κάθε επαφή μαζί τους. Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω την… κακή πλευρά του Ζυγού και γιατί την έχει.

Είναι εγωιστής

Δεν του το είχες έτσι; Και όμως! Μπορεί να γίνει πολύ κακός αν θίξεις τον εγωισμό του. Του βγαίνει υποσυνείδητα όλο αυτό και πολλές φορές δεν το καταλαβαίνει καν ότι μεταλλάσσεται από ευγενικό ήρωα σε… villain.

Είναι απίστευτα γοητευτικός και χειριστικός

Ο Ζυγός έχει μια φυσική γοητεία και μπορεί να «κερδίσει» εύκολα τους ανθρώπους. Το προσόν του όμως αυτό το χρησιμοποιεί και ως όπλο, μιας και προσπαθεί να χειραγωγήσει ανθρώπους για να του κάνουν τα χατίρια και να τους επιβληθεί.

Είναι τελειομανής

Ο Ζυγός παλεύει για το τέλειο. Θέλει να είναι άψογος σε όλα, έτσι ώστε να μπορεί να είναι πιο εύκολα αποδεκτός. Δουλεύει σκληρά πάνω στην εικόνα του και να κάτι πάει στραβά τότε μπορεί να έχει άσχημα ξεσπάσματα.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό σε κάθε άνθρωπο και εξηγεί γιατί και πως σκεφτόμαστε και πράττουμε με τον τρόπο που το πράττουμε. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

Παραπλανά τους άλλους

Ο Ζυγός έχει δυο προσωπικότητες. Αυτή που δείχνει στους άλλους και αυτή που «κρύβει» μόνο για τον εαυτό του. Δεν θα σε αφήσει να δεις τον πραγματικό του εαυτό, όσο κοντά του και να βρεθείς…

Έχει έναν εσωτερικό πόνο

Προσπαθεί τόσο σκληρά να γίνει αποδεκτός που κάποια στιγμή, όλη αυτή η καταπίεση τον πνίγει και τον κάνει να έχει ξεσπάσματα. Θεωρεί ότι ο «ψεύτικος» εαυτός του φέρνει πιο γρήγορα και πιο εύκολα αποτελέσματα.

Διάβασε επίσης:

Υπάρχει λόγος που γεννήθηκες Ζυγός

Ζυγέ, να τι πρέπει να κάνεις για να γίνεις κυρίαρχος της ζωής σου!

Να γιατί χρειάζεσαι οπωσδήποτε έναν Ζυγό!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved