Ζυγέ, να τι πρέπει να κάνεις για να γίνεις κυρίαρχος της ζωής σου!

7 tips για να γίνει ευτυχισμένος

Ζυγέ, να τι πρέπει να κάνεις για να γίνεις κυρίαρχος της ζωής σου!

Ζυγέ, θέλεις να γίνεις πραγματικά ευτυχισμένος και να κυριαρχήσεις στη ζωή σου; Τότε σου δίνουμε 7 Tips που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να τα καταφέρεις.

#1. Αγάπα το σώμα σου και γυμνάσου!

Με κυβερνήτη την Αφροδίτη, σου αρέσει να έχεις όμορφο σώμα όμως με τα χρόνια αμελείς την άσκηση. Αν θες να πετύχεις μια ζωή πληρότητας, αυτή δεν υπάρχει χωρίς σωματική άσκηση στη ζωή σου. Είσαι ερωτικό και συντροφικό ζώδιο και συνήθως γυμνάζεσαι... στην κρεβατοκάμαρά σου. Επίσης, μπορείς να κάνεις χορό, aero fun, zumba, power balance, yoga. Για μια ευτυχισμένη ζωή χρειάζεσαι ισορροπία και η σωματική άσκηση είναι απαραίτητη για να την πετύχεις!

#2. Ισορρόπησε τις ανάγκες σου!

Η ζωή σου είναι μια μάχη ανάμεσα στην αγάπη για το φαγητό και να μην πάρεις βάρος; Συμφιλίωσε αυτές τις δυο επιθυμίες σου! Βρες τη χρυσή τομή! Ως παιδί της Αφροδίτης, θα βρεις τον τρόπο να μην αδικήσεις καμία και έτσι θα έχεις για μια ζωή γεμάτη πληρότητα και ικανοποίηση. Προβλήματα με τα νεφρά, δερματικές αλλεργίες, πονοκέφαλοι και στομαχικές διαταραχές είναι πιθανά στη ζωή σου. Για αυτό ισορρόπησε τα γεύματα της ημέρας σου και φρόντισε να τρως συχνά φράουλες, μήλα, σύκα, ροδάκινα, παντζάρια, καλαμπόκι, σταφίδες, αμύγδαλα που περιέχουν φωσφορικό νάτριο, το βιοχημικό άλας του ζωδίου. Μπορούν να κάνουν τη διαφορά!

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

#3. Μην συμβιβάζεσαι με κάποιον που δεν σου αξίζει!

Η αγάπη και συντροφικότητα θεωρούνται τα θεμέλια για την προσωπική σου εξέλιξη και μια ζωή γεμάτη πληρότητα. Ως παρορμητικό ζώδιο όμως, συχνά βιάζεσαι να διαλέξεις σύντροφο. Μην αφήνεις τη γοητεία, το «κλικ» που σου κάνει ο άλλος να γίνει το μοναδικό κριτήριο επιλογής σου. Μια σχέση είναι πολλά περισσότερα! Είναι τα πράγματα που κάνετε μαζί, αυτά που συμφωνείτε, αυτά που διαφωνείτε! Συμφωνείτε στα σημαντικά (επιλογή φίλων, οικονομική διαχείριση, δημιουργία οικογένειας, μεγάλωμα παιδιών); Έχετε διαφορές που ανανεώνουν τη σχέση; Το 99% της ευτυχίας σου θα κριθεί από την επιλογή συντρόφου. Επίλεξε, λοιπόν, ένα σύντροφο ισάξιό σου!

#4. Τόλμησε και πάρε αποφάσεις!

Ως ζώδιο του Αέρα, συχνά επιστρατεύεις τη διανόηση σου για να ζυγίσεις τα υπέρ και τα κατά, το κόστος και το όφελος μιας κατάστασης όμως αυτό σπάνια σε οδηγεί κάπου. Η διστακτικότητα και αναποφασιστικότητα πολλές φορές σε εμποδίζουν να εξελιχθείς και να προχωρήσεις τη ζωή σου. Δέξου ότι κάτι θα διαλέξεις και κάτι θα απορρίψεις. Η απόφαση είναι μια διαδικασία μοναχική. Εσύ θα αποφασίσεις, όχι οι άλλοι. Τίποτα δεν θα γίνει αν δεν αποφασίσεις. Το ζητούμενο είναι να μπορείς πάρεις μια απόφαση και να βλέπεις τη ζωή σου να εξελίσσεται. Αν δεν μπορείς να πάρεις μια δύσκολη απόφαση, τότε ρίξε στον αέρα ένα νόμισμα. Όταν το νόμισμα είναι στον αέρα, τότε ξαφνικά θα διαπιστώσεις τι πραγματικά επιθυμείς!

#5. Ζήσε τα δικά σου όνειρα όχι των άλλων!

Αγάπα, χωρίς να χάνεις τον εαυτό σου! Ως ζώδιο συντροφικό και επικεντρωμένο στους άλλους έχεις την τάση στις σχέσεις σου με τους άλλους να χάνεις τον εαυτό σου. Συχνά, παραμελείς την καριέρα σου, τους φίλους, σου, τα χόμπι σου ακόμα και την υγεία σου. Βάζοντας όμως συνεχώς τις ανάγκες του συντρόφου σου πάνω από τις δικές σου, ακόμα και αν δεν στο έχει ζητήσει, χάνεται η ισορροπία τόσο στη σχέση, όσο και στη ζωή σου. Το να υπερασπίζεσαι την ατομικότητά σου και τα όνειρά σου είναι το κύριο μέλημά σου. Να θυμάσαι κάνεις άλλο δεν θα το κάνει για σένα!

#6. Μην λες «ναι» όταν θες να πεις «όχι»

Το ζώδιο του Ζυγού συμβολίζει το «εμείς», δείχνοντας ότι στη ζωή σου πάντα σκέφτεσαι τους άλλους. Συνειδητά ή ασυνείδητα, αναζητάς την αποδοχή τους και θέλεις να τους ευχαριστείς. Θα πεις εύκολα «ναι» γιατί στο βάθος φοβάσαι ότι αν αρνηθείς, δεν θα είσαι καλός άνθρωπος. Πόσο ρεαλιστικό όμως είναι να μην απογοητεύσεις ή να μη στεναχωρήσεις ποτέ κανέναν; Με το να ευχαριστείς συνεχώς τους άλλους χάνεις τον εαυτό σου και διαλέγεις το φόβο, αντί για την αγάπη. Για να γίνεις κυρίαρχος της ζωή σου μην λες «ναι» σε οτιδήποτε, επειδή φοβάσαι την απόρριψη, το κατσούφιασμα, το θλιμμένο «ααα, δε γίνεται». Να δέχεσαι γιατί πραγματικά σου αρέσει κάτι ή πραγματικά αγαπάς να το κάνεις.

#7. Αντικατάστησε τις αρνητικές σκέψεις με θετικές και αισιόδοξες

Η ποιότητα των σκέψεών σου καθορίζει τη ζωή σου! Απεχθάνεσαι την ασχήμια και τον αρνητισμό και έχεις την τάση να αναζητάς το όμορφο και το θετικό τόσο στο χώρο που βρίσκεσαι, όσο και στους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι. Το ίδιο χρειάζεται να κάνεις και με το μυαλό σου. Μην αφήνεις αρνητικές και απαισιόδοξες σκέψεις να γίνονται ο δρόμος που βαδίζεις. Η σκέψη -ως ζώδιο του αέρα- είναι το δικό σου όπλο για να γίνει κυρίαρχος της ζωής σου. Όταν σκέφτεσαι κάτι αρνητικό, μην το πολεμάς, αντικατάστησέ το με κάτι θετικό!

Διάβασε επίσης: Είσαι αυθεντικός Ζυγός και ορίστε η απόδειξη!

Δίδυμε, Ζυγέ, Υδροχόε, κυνηγάς τους στόχους σου ή τα παρατάς στα δύσκολα;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved