Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 01° 50' 15" ΖΥΓΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 02° 39' 17" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 14° 24' 34" ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 19° 35' 05" ΛΕΩΝ
ΑΡΗΣ - 18° 37' 38" ΖΥΓΟΣ
ΔΙΑΣ - 14° 52' 41" ΤΑΥΡΟΣ R
ΚΡΟΝΟΣ - 01° 48' 23" ΙΧΘΥΕΣ R
ΟΥΡΑΝΟΣ - 22° 46' 35" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 26° 06' 53" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 27° 57' 05" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 25° 04' 53" ΚΡΙΟΣ R

Υπάρχει λόγος που γεννήθηκες Παρθένος

Τι νομίζεις; Είναι τυχαίο;

Υπάρχει λόγος που γεννήθηκες Παρθένος

Υπάρχει λόγος που ο καθένας μας βρίσκεται στη γη. Το ταξίδι του Ήλιου στα 12 ζώδια έρχεται να δώσει την απάντηση, αντιπροσωπεύοντας την εξέλιξη της ψυχής μέσα από μια διαφορετική κάθε φορά προσωπικότητα.

Στο ζώδιο της Παρθένου ανήκεις αν έχεις γεννηθείς μεταξύ 22 Αυγούστου και 22 Σεπτεμβρίου. Είναι το έκτο ζώδιο του ζωδιακού, μεταβλητό, γήινο και κυβερνήτης του θεωρείται ο Ερμής, ο πλανήτης της μάθησης και της γνώσης. Συμβολίζει την υγεία ενώ Παρθένος σημαίνει αγνός, καθαρός, που δεν περιέχει στοιχεία που νοθεύουν την καλή του ποιότητα. 

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό και πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλουςΠαράγγειλέ το ΕΔΩ

Ποιος είναι ο στόχος της ζωής σου;

Δεν υπάρχει καλύτερο αγαθό από την υγεία και εσύ, ως Παρθένος, έχεις γεννηθεί με την ευλογία να μπορείς να την δημιουργείς. Ο ρόλος σου στη γη είναι να είσαι δημιουργός υγείας με μια ευρύτερη έννοια. Στην εργασία, στις σχέσεις και σε κάθε δραστηριότητά σου, πρέπει να φροντίσεις για την καλή λειτουργία πραγμάτων, προσώπων και καταστάσεων, ώστε να μπορέσουν να φτάσουν σε ένα επίπεδο πληρότητας και απόδοσης που η ασθένεια, η κακή λειτουργία και η λιγότερη εξέλιξη δεν επιτρέπουν. 

Ποιες είναι οι ικανότητες που σου δίνονται;

Η άγνοια είναι η πηγή κάθε κακού και κάθε μορφή ασθένειας ή δυσλειτουργίας και γι' αυτό, έχοντας κυβερνήτη σου τον Ερμή, τον πλανήτη της διανόησης αγαπάς να μαθαίνεις, ενώ χάρη στη γήινη φύση σου, που σου δίνει πρακτικό πνεύμα, όσες γνώσεις αποκτάς μπορείς να τις εφαρμόζεις. Συγχρόνως, ο ρεαλισμός, η σχολαστικότητα, η μεθοδικότητα, η προνοητικότητα, η οργάνωση, ο προγραμματισμός και η συνέπεια σου δίνουν τη δυνατότητα να κρατάς κάθε τι σε όσο το δυνατόν πιο υγιές, ώστε ανεμπόδιστα να φτάσει στην πλήρη θετική κατάστασή του.

Τι επιδιώκει η ψυχή σου;

Έχεις ταλέντο στο να παρατηρείς κάθε τι που πάει στραβά, λαθεύει ή δεν λειτουργεί καλά, τόσο στον εαυτό σου, όσο και στους ανθρώπους και τις καταστάσεις, γεγονός που εξυπηρετεί το σκοπό σου στη γη να συμβάλλεις στη βελτίωσή τους. Αν όμως οι πράξεις που θα εκδηλώσεις την ανάγκη καλυτέρευσής τους δεν συνοδεύονται από τις αρετές, που πρεσβεύει το αντίθετο ζώδιο σου, οι Ιχθύες, όπως είναι η αγάπη, η ψυχική ικανοποίηση ή η εσωτερική γαλήνη θα είσαι επικριτικός, νευρικός, θα γίνεσαι αντιπαθής, ακόμα και σε σένα τον ίδιο και θα υποφέρεις από άγχος.

Ποια είναι τα δώρα σου στους άλλους;

Την αξία της υγιεινής ζωής, της διαιτητικής, της καλής σωματικής, πνευματικής και ψυχικής κατάστασης ή διάθεσης που επιτρέπει υψηλό βαθμό απόδοσης. Της εργασίας, της προπόνησης και της εξάσκησης, της εκπαίδευσης, των γραμμάτων, της λογοτεχνίας, των καλών βιβλίων και της νοητικής αναζωογόνησης. Την περίθαλψη, την θεραπεία, την επιδιόρθωση, την καθαριότητα και κάθε τι που επιτρέπει να μένει καθαρό χωρίς παθογόνα ή άχρηστα στοιχεία.

Τι πρέπει να θυμάσαι, όταν φοβάσαι;

Σκοπός της ζωής σου είναι, αξιοποιώντας τις δυνατότητες σου, να βάλεις το δικό σου λιθαράκι για να αφήσεις τον κόσμο καλύτερο. Εξασκώντας το σώμα σου, θα δυναμώνεις το πνεύμα σου, την υπ' αριθμόν ένα ξεχωριστή ικανότητα που σου έχει δοθεί για να εκπληρώσεις τον προορισμό σου. Δυναμώνοντας το πνεύμα σου θα δίνεις λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητάς σου, των σχέσεων και των ανθρώπων γύρω σου. Δίνοντας λύσεις που θα συντελούν στην καλή λειτουργία στο κάθε τι, θα εκπληρώνεις το γήινο σκοπό σου και την ψυχική σου εξέλιξη. Να θυμάσαι να είσαι σε αρμονία με όσα πρεσβεύει το αντίθετό σου ζώδιο, οι Ιχθύες. Να μετράς την πρόοδό σου στη ζωή με βάση τις ανθρώπινες ζωές που επηρεάζεις θετικά, να αγαπάς ό,τι κάνεις και να κάνεις ό,τι αγαπάς, μόνο έτσι η ψυχή σου δεν θα νιώθει κενή και κάθε μέρα θα τη ζεις στο έπακρό της. 

Διάβασε επίσης:

Η ατάκα που θα πεις στο κάθε ζώδιο και θα του «γυρίσει το μάτι»

Εσείς τα ψηφίσατε! Αυτά είναι τα ζώδια που δίνουν τα καλύτερα φιλιά!

Ποια μάγισσα του παραμυθιού θα σου ταίριαζε με βάση το ζώδιό σου;

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved