2 μύθοι και 3 αλήθειες που πρέπει να γνωρίζεις για τα Λιοντάρια!

Παθιασμένος, κυριαρχικός, γενναίος, δραματικός και όχι μόνο!

2 μύθοι και 3 αλήθειες που πρέπει να γνωρίζεις για τα Λιοντάρια!

Το σύμβολο για τον Λέοντα είναι το λιοντάρι και όπως ο βασιλιάς της ζούγκλας, αυτό το ζώδιο είναι γνήσιος βασιλιάς. Η αστρολογία έχει τις ρίζες της στην αρχαία ελληνική μυθολογία, όπου το λιοντάρι αντιπροσωπεύει την γενναιότητα και τη δύναμη στη μάχη ανάμεσα στον Ηρακλή και στο λιοντάρι της Νεμέας. Ο Λέων είναι ζώδιο της φωτιάς και αυτό είναι μια εμφανής πραγματικότητα. Όταν σκεφτόμαστε κάποιον με φλογερή προσωπικότητα, το Λιοντάρι την αντιπροσωπεύει στο έπακρο.

Παθιασμένος, κυριαρχικός, γενναίος, δραματικός – αυτά είναι μερικά από τα πιο γνωστά χαρακτηριστικά του Λέοντα, αλλά αποτελούν μόνον την κορυφή του παγόβουνου. Και ενώ πιστεύουμε ότι μπορεί να γνωρίζουμε ήδη όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με το αυτό το ζώδιο, υπάρχουν ακόμα πολλά περισσότερα για να μάθουμε και να ανακαλύψουμε. Παρακάτω θα διαβάσεις 5 πολύ έντονα χαρακτηριστικά των Λεόντων, που πρέπει οπωσδήποτε να γνωρίζεις, ειδικά αν σχετίζεσαι άμεσα μαζί τους.

Μύθος 1: Είναι εγωιστές

Θα ήταν εύκολο να συμπεράνουμε ότι ένα ζώδιο που λατρεύει να είναι το κέντρο της προσοχής είναι επίσης ένα εγωιστικό άτομο. Η αλήθεια όμως είναι πως ο Λέων είναι αρκετά έως πολύ γενναιόδωρος. Αγαπά να δίνει στους άλλους όσο περισσότερα μπορεί, είτε σε υλικό είτε σε ψυχικό επίπεδο.

Υπάρχουν πολλοί διάσημοι Λέοντες που έχουν υψηλά αξιώματα ή έχουν υπάρξει αρχηγοί κρατών, οι οποίοι –πέρα από την όποια πολιτική στάση τους– είναι γνωστοί για το φιλανθρωπικό τους έργο και το πάθος τους να βοηθήσουν τα άτομα που δεν είχαν τύχη στη ζωή τους. Το γεγονός δηλαδή ότι έχουν ένα κύρος ή έφτασαν ψηλά, δεν τους εμποδίζει να προσφέρουν, όπως άλλωστε οι περισσότεροι Λέοντες.

Μύθος 2: Δεν μπορούν να λύσουν προβλήματα

Αντιθέτως, οι Λέοντες είναι πραγματικά σπουδαίοι στο να επιλύουν προβλήματα και να κατανοούν τη λογική των καταστάσεων. Είναι έξυπνοι και θα χρησιμοποιήσουν τον στρατηγικό μυαλό τους, προκειμένου να επιλύσουν με επιτυχία ακόμα και τα πιο δύσκολα προβλήματα.

Επιπλέον, το ζώδιο του Λέοντα έχει να κάνει με την ανάληψη πρωτοβουλιών, ώστε να επιλυθούν οι επιπλοκές παντός είδους. Είναι εκείνοι που συνήθως ηγούνται των καταστάσεων και έχουν το θάρρος να βγουν μπροστά.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό σε κάθε άνθρωπο και εξηγεί γιατί και πως σκεφτόμαστε και πράττουμε με τον τρόπο που το πράττουμε. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

Αλήθεια 1: Ζορίζονται πολύ όταν αντιμετωπίζουν δυσκολίες

Οι Λέοντες θέλουν να απολαμβάνουν τη ζωή και να περνάνε καλά. Όταν τα πράγματα ακολουθούν το δρόμο τους, είναι η καλύτερή τους. Κατά κανόνα όμως η ζωή δεν είναι σπαρμένη με ηλιόλουστες μέρες και ανθισμένα λιβάδια και αυτό είναι κάτι που ο Λέων δυσκολεύεται να αντιμετωπίσει, τουλάχιστον συναισθηματικά.

Είτε πρόκειται για ένα πρόβλημα που συμβαίνει στην προσωπική του ζωή είτε μάθει για ένα τραγικό συμβάν, ενοχλείται από την σκληρή πραγματικότητα και αναστατώνεται πολύ εύκολα από τα άσχημα νέα. Αυτό το χαρακτηριστικό τους μπορεί να γίνει ακόμα χειρότερο εξαιτίας της τάσης του να είναι υπερβολικά δραματικός.

Αλήθεια 2: Είναι τεμπέληδες

Αυτό φαίνεται πολύ αντιφατικό, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη ότι μερικοί από τους πιο δημιουργικούς και επιτυχημένους ανθρώπους στον κόσμο είναι Λέοντες. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να είναι και τεμπέληδες.

Η γενναιοδωρία και το πάθος του Λέοντα σε οτιδήποτε κάνει τον πάνε μακριά στη ζωή, αλλά σίγουρα έχει και τις τεμπέλικες στιγμές του. Λατρεύει να κάνει διακοπές, με τον ίδιο τρόπο που λατρεύει το να κάνει δώρα. Είναι ο τύπος που σχεδόν μετράει τις μέρες μέχρι την επόμενη ευκαιρία για διακοπές.

Αλήθεια 3: Είναι δύσκολο να τους αντισταθείς

Φαντάσου για μια στιγμή τον Λέοντα ως τον καλύτερο πωλητής που έχεις συναντήσει. Είναι ακαταμάχητος και γοητευτικός, με μια ζεστή προσωπικότητα που έλκει τους ανθρώπους.

Αυτό είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για τους Λέοντες είτε πρόκειται είτε για τη δουλειά τους είτε για την αισθηματική τους ζωή. Αν ποτέ συναντήσεις έναν Λέοντα που προσπαθεί να σου πουλήσει ή να σου νοικιάσει κάτι –από ακίνητο έως αυτοκίνητο– καλό είναι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/ή.

Διάβασε επίσης:

Τα 4 πιο αφοσιωμένα και συγκεντρωμένα στο στόχο τους ζώδια

Αυτά είναι τα 5 ζώδια που τα παρεξηγεί όλος ο κόσμος!

Αυτές είναι οι 3 «ανακατώστρες» του ζωδιακού

Αυτά είναι τα ζώδια που λατρεύουν να διαφωνούν με όλους και με όλα!

Αυτά τα 4 ζώδια είναι οι καλύτεροι «πελάτες» του πλαστικού χειρουργού!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved