4 μεγάλες αλήθειες για τον Καρκίνο που πρέπει οπωσδήποτε να γνωρίζεις!

4 βασικές αλήθειες που αφορούν σε κάθε Καρκίνο και καλό είναι να τις γνωρίζεις

4 μεγάλες αλήθειες για τον Καρκίνο που πρέπει οπωσδήποτε να γνωρίζεις!

Η προσωπικότητα του Καρκίνου έχει τη φήμη ότι είναι ευαίσθητη και συναισθηματική, καθώς και προσανατολισμένη στην οικογένεια. Αλλά υπάρχουν πολύ περισσότερα, πέρα από αυτά τα γνωστά χαρακτηριστικά.

Οι Καρκίνοι είναι πολύ παθιασμένοι, αλλά παράλληλα στοργικοί, συμπαθητικοί και προσκολλημένοι σε άτομα που επιδιώκουν να κρατάνε κοντά τους ως «κολλητούς» ή ως αγαπημένα πρόσωπα. Επίσης, είναι πολύ καλοί φίλοι, δοτικοί, διαισθητικοί και ωφέλιμοι.

Γενικότερα, πρόκειται για ένα ζώδιο γεμάτο αντιφάσεις, οπότε προκειμένου να το γνωρίσουμε καλύτερα, σκεφτήκαμε να ξεχωρίσουμε 4 βασικές αλήθειες που αφορούν σε κάθε Καρκίνο και καλό είναι να τις γνωρίζεις.

1. Υπεραναλύουν όλες τις καταστάσεις

Οι Καρκίνοι είναι πολύ προσεκτικά άτομα και είναι γνωστό ότι ανησυχούν σχεδόν για οτιδήποτε. Προκειμένου να διασφαλίσουν ότι μια απόφασή τους δεν θα ωφελήσει μόνο τους ίδιους αλλά και τα άτομα που αγαπούν, δεν πρόκειται ποτέ να κάνουν το πρώτο μεγάλο βήμα ή να πάρουν τα ηνία μιας κατάστασης.

Ένας Καρκίνος όταν έρχεται αντιμέτωπος με μια σημαντική απόφαση, μπορεί να αγωνιά, πνιγμένος μέσα στις σκέψεις του, για ώρες, μέρες ή και εβδομάδες – ζυγίζοντας προσεκτικά τα θετικά και τα αρνητικά. Ακόμα και όταν αποφασίζει για ασήμαντα θέματα, είναι πολύ πιθανό να στύβει πολύ το μυαλό του και να υπερτονίζει τα υπέρ και τα κατά.

Προσέχει και αναλύει υπερβολικά τα πάντα, όπως τη γλώσσα του σώματος, ακόμα και τα γραπτά μηνύματα που μπορεί να λάβει. Ψάχνει την αίσθηση και το συναίσθημα πίσω από τις πράξεις και τις λέξεις. Οπότε είναι σημαντικό να του συμπεριφέρεσαι όσο το δυνατόν πιο απλά και αληθινά.

2. Φοβούνται την απόρριψη και εκδηλώνουν κυκλοθυμικές συμπεριφορές

Το να είσαι Καρκίνος είναι μια περίπλοκη κατάσταση. Είναι γνωστός ως το πιο συναισθηματικό ζώδιο και δεν φοβάται να το δείξει. Είτε βρίσκεται σε σχέση είτε απλά περνά το χρόνο του με φίλους, τα πάντα για τον Καρκίνο είναι η εκδήλωση των συναισθημάτων και το μοίρασμα της αγάπης.

Ως το ζώδιο που σχετίζεται με την οικογένεια, νοιάζεται για τους οικογενειακούς δεσμούς και για το σπίτι του περισσότερο απ’ ό,τι τα άλλα ζώδια. Είναι βαθιά συναισθηματικός και διατηρεί επιμελώς τις οικογενειακές αναμνήσεις, με το να τις περιφρουρεί και να τις κρατάει ανέπαφες για χρόνια. Ο νούμερο ένα στόχος στη ζωή κάθε Καρκίνου είναι να κάνει τη δική του οικογένεια, να φτιάξει ένα σπιτικό κι εκεί να… βγάλει ρίζες!

Οι Καρκίνοι τείνουν να δείχνουν τα συναισθήματά τους και όταν νιώσουν πληγωμένοι ή αναστατωμένοι δεν ντρέπονται να το δημοσιοποιήσουν – είτε με το να αποτραβηχτούν στο καβούκι τους είτε επιδεικνύοντας αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά. Μην παίρνετε τα κυκλοθυμικά σκαμπανεβάσματα του Καρκίνου πολύ προσωπικά. Είναι απλώς ο τρόπος του για να προστατέψει τον εαυτό του από το να πληγωθεί.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό σε κάθε άνθρωπο και εξηγεί γιατί και πως σκεφτόμαστε και πράττουμε με τον τρόπο που το πράττουμε. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

3. Δυσκολεύονται πολύ να «ανοιχτούν» στους άλλους ανθρώπους

Είναι γνωστό ότι οι Καρκίνοι μπορεί να κρύψουν τα πραγματικά συναισθήματά τους από τον κόσμο, ειδικά όταν πρωτογνωρίσουν κάποιον. Όπως και το σύμβολό τους το καβούρι, έτσι και οι Καρκίνοι μπορούν να αναπτύξουν έναν αμυντικό κέλυφος μέσα στο μυαλό τους, που τους βοηθά να κρύβουν τα αληθινά τους συναισθήματα από τον έξω κόσμο.

Έχουν διαρκώς το φόβο ότι οι άλλοι θα τους πληγώσουν, κι αυτός είναι ο λόγος που κρύβονται πίσω από αυτό το καβούκι. Συνήθως θα χρειαστεί πολύς καιρός και θα περάσουν πολλές δοκιμασίες, πριν εμπιστευτούν οποιοδήποτε άτομο. Και χρειάζονται κι άλλο χρόνο για να νιώσουν ότι πραγματικά μπορούν να ανοιχτούν οι ίδιοι σε αυτό το άτομο.

Διαισθητικοί και συμπονετικοί, είναι αδύνατο να τους κατανοήσεις αν τους εξετάσεις απλώς με μια λογική ή εγκεφαλική οπτική.

4. Μπορούν να γίνουν οι πιο πιστοί και αφοσιωμένοι φίλοι

Εάν έχεις έναν φίλο ή φίλη Καρκίνο, μπορείς να στηριχτείς επάνω του για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζεις. Είναι εξαιρετικά αφοσιωμένα άτομα με τους ανθρώπους που τους φέρονται καλά. Το πιο εκπληκτικό χαρακτηριστικό ενός Καρκίνου είναι ότι μπορεί να κάνει τους άλλους να νιώσουν αγαπημένοι και επιθυμητοί.

Οι Καρκίνοι λαχταρούν να πάρουν προσοχή από τους άλλους και είναι τα πιο ευτυχισμένα άτομα όταν έχουν κοντά τους μια μικρή ομάδα φίλων ή τον στενό οικογενειακό τους κύκλο. Θέλουν επίσης να κρατούν την επαφή με τους παλιούς φίλους αλλά και με όποιον ήταν κοντά ψυχικά και είχαν αναπτύξει οικειότητα μαζί του.

Κυρίως, μπορείς να εμπιστευτείς στο έπακρο έναν Καρκίνο και να του αποκαλύψεις τα καλά κρυμμένα μυστικά σου. Κι αυτό επειδή ένας φίλος Καρκίνος είναι συνήθως ένας δια βίου, αξιόπιστος φίλος.

Διάβασε επίσης:

Τα 4 πιο αφοσιωμένα και συγκεντρωμένα στο στόχο τους ζώδια

Αυτά είναι τα 5 ζώδια που τα παρεξηγεί όλος ο κόσμος!

Αυτές είναι οι 3 «ανακατώστρες» του ζωδιακού

Αυτά είναι τα ζώδια που λατρεύουν να διαφωνούν με όλους και με όλα!

Αυτά τα 4 ζώδια είναι οι καλύτεροι «πελάτες» του πλαστικού χειρουργού!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved