Τα πιο τρανταχτά κουσούρια του Καρκίνου

Γιατί κανένα ζώδιο δεν είναι τέλειο...

Τα πιο τρανταχτά κουσούρια του Καρκίνου

Ο Καρκίνος -όπως και όλα τα ζώδια άλλωστε- δεν είναι τέλειος. Έχει τα θετικά του και τα αρνητικά του. Αν σχετίζεσαι κατά οποιονδήποτε τρόπο με έναν/μια εκπρόσωπο του ζωδίου αυτού, υπομονή χρειάζεται -πάνω από όλα- αλλά και κατανόηση. Πάμε να δούμε τα αρνητικά στοχεία του που τον κάνουν σχετικά… ανυπόφορο. Ποια είναι αυτά;

♡ Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! ♡

1. Τσιγκούνης

Τον Καρκίνο big spender δεν τον λες. Μην περιμένεις από εκείνον να είναι ο σύντροφος ο ανοιχτοχέρης, που δεν θα σταματά να σου κάνει δώρα ή να σε πηγαίνει στα πιο ακριβά μέρη. Είναι που είναι σπιτόγατος, οπότε θα σου λέει να κάτσετε σπίτι, να μαγειρέψετε και να δείτε ταινία. Το καλό τουλάχιστον είναι ότι αν πραγματικά σε αγαπάει, δεν θα είναι τσιγκούνης στα συναισθήματά του.

2. Γκρινιάρης

Αν μπλέξεις με Καρκίνο, ετοιμάσου για γκρίνια. Για πολύ γκρίνια όμως… Μίρλα από το πρωί μέχρι το βράδυ για κάθε λόγο, σοβαρό ή μη. Δεν έχει καμία σημασία. Αν μια μέρα δεν γκρινιάξει, τσέκαρε να δεις, αν έχει πυρετό ή αν αναπνέει… Αν ήταν Στρουμφάκι θα ήταν σίγουρα ο Γκρινιάρης.

3. Κολλάει με το παρελθόν

Καρκίνος και παρελθόν πάνε μαζί. Είναι κολλημένος με αυτό. Δεν ξεχνά ποτέ και δεν το προσπερνά. Πάντα θα θυμάται και τα καλά και τα άσχημα που έχει ζήσει. Επίσης δεν ξεχνά ανθρώπους. Το κόλλημα με το παρελθόν περιλαμβάνει και αντικείμενα. Δεν πετάει ποτέ τίποτα! Το σπίτι του είναι σαν μαυσωλείο. Θα έχει έπιπλα από τους παππούδες του που αρνείται να τα αλλάξει λόγω… συναισθηματικής αξίας.

4. Υπερπροστατευτικός σε βαθμό ασφυξίας

Όταν ο Καρκίνος αγαπά, αγαπά πολύ και «πνίγει». Είναι ο τύπος που θα σου πει την φράση «ζακέτα να πάρεις» ή «δεν έφαγες όλο το φαΐ σου». Αν έχεις δει 50-50 τότε θυμήσου πώς συμπεριφερόταν ο Νικηφόρος στην κόρη του ή την γυναίκα του. Είναι ένα πολύ κατατοπιστικό παράδειγμα Καρκίνου.

Διάβασε επίσης:

Αυτά τα 4 ζώδια είναι οι καλύτεροι «πελάτες» του πλαστικού χειρουργού!

AstroQuiz: Όλα τα είχε ο Μήτσος, η Ζωρζέτα του 'λειπε!

Ψήφισε και πες μας: Ποια είναι η «παστρικοθοδώρα» του ζωδιακού;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved