Τα πιο τρανταχτά κουσούρια των Διδύμων

Γιατί κανένα ζώδιο δεν είναι τέλειο...

Τα πιο τρανταχτά κουσούρια των Διδύμων

Ο Δίδυμος -όπως και όλα τα ζώδια άλλωστε- δεν είναι τέλειος. Έχει τα θετικά του και τα αρνητικά του. Αν σχετίζεσαι κατά οποιονδήποτε τρόπο με έναν/μια εκπρόσωπο του ζωδίου αυτού, υπομονή χρειάζεται -πάνω από όλα- αλλά και κατανόηση. Πάμε να δούμε τα αρνητικά στοχεία του που τον κάνουν σχετικά… ανυπόφορο. Ποια είναι αυτά;

♡ Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! ♡

1. Κουτσομπόλης

Ναι! Είτε είναι άντρας είτε γυναίκα, το ζώδιο αυτό γεννήθηκε για να κουτσομπολεύει. Το gossip στοιχείο είναι στο DNA του και η μετάδοση της πληροφορίας στο αίμα του. Δεν το κάνει από κακία, απλώς δεν μπορεί και να αντισταθεί στη φύση του να τα ξέρει όλα. Το θεωρεί νορμάλ το να γνωρίζει και να μεταφέρει πληροφορίες για την γειτόνισσα ή για τον τάδε celebrity. Είναι ο τύπος του ανθρώπου που ασχολείται με τα πάντα!

2. Αδιάκριτος

Η αλήθεια είναι ότι χώνει τη μύτη του παντού και δεν έχει και πολύ τακτ. Επεμβαίνει σε συζητήσεις, μπορεί εύκολα να στήσει αφτί για να μάθει τι λένε οι άλλοι και το κυριότερο; Δεν σταματάει να ρωτάει. Γίνεται αδιάκριτος γιατί κάνει ακριβώς ερωτήσεις που ο άλλος δεν θέλει να απαντήσει ή που είναι.... προσωπικές. Φέρνει τους γύρω του σε δύσκολη θέση, αλλά δεν το καταλαβαίνει μέσα στην πρεμούρα του να καλύψει την περιέργειά του.

3. Ψεύτης

Το ψέμα και οι εύκολες δικαιολογίες είναι η δεύτερη φύση του. Λέει ψέματα για κυρίως μικρούς και ασήμαντους λόγους. Για να ξεγλιστρήσει, να γλιτώσει από καταστάσεις, για να αποφύγει κόσμο, υποχρεώσεις κτλ. Είναι τόσο καλός που τους μπερδεύει όλους και δύσκολα μπορείς να καταλάβεις από τα λεγόμενά του πού σταματάει η αλήθεια και πού αρχίζει το ψέμα. Αν ήταν ήρωας παραμυθιού, θα ήταν ο Πινόκιο!

4. Άπιστος

Φλερτάκιας από τους λίγους. "Γύπα" θα τον λέγαμε με σημερινούς όρους. Δεν αφήνει "κουνούπι" να περάσει χωρίς να του την "πέσει". Συγκαταλέγεται στα πιο άπιστα ζώδια, αλλά η αλήθεια είναι ότι την καρδιά του δεν τη δίνει εύκολα και δεν δεσμεύεται. Όταν είναι σε μια κατάσταση "ό,τι κάτσει" τότε ναι, είναι πάρα πολύ άπιστος. Όταν όμως ερωτευτεί (που δεν είναι... απίθανο), τότε παραμένει πιο πιστός και από την Πηνελόπη στον Οδυσσέα.

Διάβασε επίσης:

Πώς να «σκοτώσεις» τη βαρεμάρα, ανάλογα με το ζώδιό σου!

Δίδυμε, Ζυγέ, Υδροχόε: Γι' αυτόν τον λόγο σου τελειώνουν τα λεφτά, πριν... φύγει ο μήνας

Τα 4 ζώδια που «παραιτούνται» μόλις συναντήσουν κάποιο εμπόδιο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved