Οι 3 πιο συνηθισμένες παρεξηγήσεις για τον Κριό

Είναι ο Κριός ένα παρεξηγημένο ζώδιο;

Οι 3 πιο συνηθισμένες παρεξηγήσεις για τον Κριό

Απ’ όσα έχεις ακούσει ή έχει διαβάσει σχετικά με το ζώδιo του Κριού, είναι πολύ πιθανό να έχεις διαπιστώσει ότι κάποια ισχύουν πράγματι, όμως κυκλοφορούν και διάφοροι μύθοι ή παρανοήσεις σχετικά με αυτό το παρορμητικό πλάσμα.

Ήρθε λοιπόν η ώρα να καταρριφθούν κάποιοι μύθοι που αφορούν τον Κριό και που κάνουν τους άλλους να τους παρεξηγούν. Πιο κάτω θα διαβάσεις τους 3 πιο συνηθισμένους:

Παρεξήγηση Νο 1. Είναι το πιο αγενές και άξεστο ζώδιο

Ένας Κριός μπορεί να εμφανιστεί ως «αγενής» λόγω της πρωτόγονης και ειλικρινούς φύσης του. Όμως, να ξέρεις ότι εκτιμάει την ειλικρίνεια περισσότερο από τις γλυκανάλατες συμπεριφορές, προκειμένου να εκφράσει τα συναισθήματά του και σε αυτό τον βοηθά ο εξωστρεφής χαρακτήρας του. Στην πραγματικότητα μπορεί να είναι πολύ καλόκαρδος, θερμός και συμπονετικός.

Η τάση του Κριού να είναι επιθετικός δεν σημαίνει ότι είναι αγενής, απλώς προτιμάει να εκφράζει αυθόρμητα τον παθιασμένο χαρακτήρα του, χωρίς δεύτερες σκέψεις και προκαταλήψεις.

Όσοι καταλαβαίνουν ότι η ειλικρίνεια δεν ισοδυναμεί με αγένεια, θα καταλάβουν ότι η δέσμευση αυτού του ζωδίου στην αλήθεια είναι στην πραγματικότητα το ίδιο πράγμα που το κάνει τόσο διακριτικό.

♡ Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! ♡

Παρεξήγηση Νο 2. Πιο πολύ τον ενδιαφέρει η νίκη παρά τα αισθήματά σου

Παρόλο που αυτό μπορεί να ισχύει σε ορισμένες περιπτώσεις (ειδικά αν δεν τους αρέσεις), όμως συμβαίνει σπάνια. Ο Κριός έχει ανάγκη να είναι πρώτος σε όλα και έχει τη δύναμη για να το πετύχει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θέλει να πληγώσει εσένα προκειμένου να νικήσει. Απλώς είναι αρκετά ασυγκράτητος για να μπορέσει να κάνει πίσω απλώς και μόνο για να έχει τη συμπάθειά σου.

Αν του δώσεις να καταλάβει ότι νιώθεις αμήχανα επειδή είναι σε κάτι καλύτερος από σένα, το πιο πιθανό είναι να σου απαντήσει «μην ανησυχείς. Δεν είναι όλοι καλεί σε όλα. Εγώ είμαι χάλια σε αυτό και σε εκείνον τον τομέα». Αυτή η ειλικρινής και ανεπιτήδευτη στάση του μπορεί να είναι ένα μεγάλο προτέρημά του, αν εσύ επιλέξεις να το δεις έτσι.

Παρεξήγηση Νο 3. Δεν έχει αυτοέλεγχο

Συχνά θεωρούμε ότι ένας Κριός δεν έχει καθόλου αυτοέλεγχο επειδή έχει την τάση να είναι θερμόαιμος, ανυπόμονος και παρορμητικός. Αυτό όμως συμβαίνει πολύ σπάνια.

Αντίθετα, η αποφασιστικότητα, το κουράγιο και η αυτοπεποίθησή του, τις πιο πολλές φορές μπορούν να τον κάνουν εξπέρ στον αυτοέλεγχο. Ο Κριός δεν είναι το άτομο που παραπονιέται ότι πρέπει να χάσει βάρος, είναι εκείνος που θα κάνει κάτι γι’ αυτό, έστω κι αν σε πρώτη φάση δεν τα καταφέρει.

Παρόλο που το πάθος και η ειλικρίνειά του μπορεί να τον οδηγήσει να πει πράγματα για τα οποία ένα άλλο άτομο θα μετάνιωνε πικρά, αυτό δεν μπορεί να εκληφθεί ως έλλειψη αυτοελέγχου, αλλά μάλλον ως μια δέσμευση που έχει ο Κριός με την αλήθεια.

Διάβασε επίσης:

Τα πιο τρανταχτά κουσούρια του Κριού

Τα 3 ζώδια που παθαίνουν ασφυξία με τις μακροχρόνιες σχέσεις!

Τα ζώδια που όταν κάνουν σχέση «γράφουν» τους πάντες και τα πάντα!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved