Τα πιο τρανταχτά κουσούρια του Αιγόκερω

Γιατί κανένα ζώδιο δεν είναι τέλειο...

Τα πιο τρανταχτά κουσούρια του Αιγόκερω

Ο Αιγόκερως, όπως και όλα τα ζώδια, έχει τα θετικά του και τα αρνητικά του. Αν σχετίζεσαι κατά οποιονδήποτε τρόπο με έναν/μια εκπρόσωπο του ζωδίου αυτού, υπομονή χρειάζεται -πάνω από όλα- αλλά και κατανόηση. Πάμε να δούμε τα αρνητικά στοχεία του Αιγόκερω που το κάνουν σχετικά… ανυπόφορο. Ποια είναι αυτά;

1. Είναι ανασφαλής

Πιστεύει μεν στον εαυτό του και στις ικανότητές του, αλλά έχει και μεγάλες ανασφάλειες για το αν τα καταφέρνει όντως και αν είναι σωστός σε ό,τι κάνει. Είναι τελειομανής και δεν συγχωρεί ούτε στον εαυτό του τα λάθη.

2. Είναι ενοχικός

Μπορεί να μην το εκφράζει ανοιχτά, αλλά κάνει γενικότερα δεύτερες και τρίτες σκέψεις στην ζωή του. Και πολλές φορές νιώθει ενοχές. Νομίζει ότι έχει κάνει κάτι που δεν έπρεπε και αυτό είναι ένα από τα «σαράκια» που τον «τρώνε».

3. Είναι απαισιόδοξος

Βλέπει το ποτήρι μισοάδειο και ποτέ μισογεμάτο. Δεν μπορεί να δει την θετική πλευρά των πραγμάτων και εκνευρίζεται όταν έχει γύρω του ανθρώπους οι οποίοι είναι υπεραισιόδοξοι, κυρίως χωρίς λόγο. Είναι ρεαλιστής αλλά φτάνει στον πεσιμισμό με αρκετά μεγάλη ευκολία.

4. Είναι συντηρητικός

Ο Αιγόκερως είναι ο τύπος του ανθρώπου που πιστεύει στις παραδόσεις, τα ήθη και τις αξίες και δεν του αρέσουν καθόλου τα… φιλελεύθερα αισθήματα ή οι νεωτεριστικές ή επαναστατικές σκέψεις. Ανοιχτόμυαλο δεν τον λες εύκολα. Είναι συντηρητικός στις αντιλήψεις του είτε έχει να κάνει με τα επαγγελματικά του, είτε με τα ερωτικά του, είτε με τα οικογενειακά του.

♡ Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! ♡

Διάβασε επίσης:

Τα 6 ζώδια που στο κρεβάτι μετατρέπονται σε... πορνοστάρς!

Αυτοί είναι οι 5 «σεξομανείς» του ζωδιακού

Ποιοι άντρες του ζωδιακού κάνουν πιο εύκολα το πρώτο βήμα στο φλερτ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved