Αιγόκερε, να τι πρέπει να κάνεις για να γίνεις κυρίαρχος της ζωής σου!

7 tips για να γίνει ευτυχισμένος

Αιγόκερε, να τι πρέπει να κάνεις για να γίνεις κυρίαρχος της ζωής σου!

Αιγόκερε, θέλεις να γίνεις πραγματικά ευτυχισμένος και να κυριαρχήσεις στη ζωή σου; Τότε σου δίνουμε 7 Tips που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να τα καταφέρεις.

# 1

Δούλεψε καθημερινά για να βρεθείς εκεί όπου θες να βρίσκεσαι αύριο

Όπως το αγριοκάτσικο που είναι σύμβολο του ζωδίου σου για να ανέβει στην κορυφή δεν σκέφτεται αν και από πού θα ξεκινήσει, τι θα γίνει με γκρεμούς, δύσβατα μονοπάτια και απόκρημνους βράχους, που δεν έχει ξανά αντιμετωπίσει, αλλά ανεβαίνοντας το βουνό αποκτά συνεχώς αντοχή και γνώση, έτσι και εσύ για να καταφέρεις οτιδήποτε στη ζωή σου χρειάζεται να ξεκινήσεις χωρίς δισταγμό, να δουλέψεις καθημερινά σκληρά με όσα εφόδια έχεις. Και με την επιμονή σου, την ακούραστη και διαρκή προσπάθειά σου, σε καθημερινό επίπεδο, θα αποκτήσεις περισσότερες γνώσεις και δυνάμεις και θα φτάσεις εκεί που είναι το πεπρωμένο σου, στην κορυφή.

# 2

Οικοδόμησε τις σχέσεις σου στο σεβασμό, την αγάπη, την εμπιστοσύνη και τη στοργή

Ως ζώδιο της γης, πατάς στο έδαφος και βλέπεις τη ζωή ρεαλιστικά με τα καλά και τα δύσκολά της. Χρειάζεσαι ανθρώπους δίπλα σου που θα σε αγαπούν, όχι με λόγια, αλλά με πράξεις, που θα σε στηρίζουν, θα αντλείς και θα δίνεις δύναμη. Συχνά, εσύ μόνο στηρίζεις και έτσι με τον καιρό νιώθεις συναισθηματικά να κρυώνεις και οχυρώνεσαι στη μοναξιά σου. Μεγαλώνοντας όμως καταλαβαίνεις ότι οι καλές σχέσεις θέλουν δύο να προσφέρουν, δύο να μοιράζονται τρυφερές στιγμές, δύο να είναι δίπλα στον άλλον, στα καλά και στα δύσκολα. Γι' αυτό, επίλεξε ανθρώπους που η πορεία της σχέσης δεν θα είναι δική σου αποκλειστικά ευθύνη, αλλά που θα στηρίζεται στην αμφίπλευρη αγάπη, στοργή και εμπιστοσύνη και θεμέλια της θα είναι: η ακεραιότητα, η επιμονή και ο σεβασμός.

# 3

Εργάσου για έναν σκοπό, που σου προσφέρει πληρότητα

Θέλεις αποτελέσματα και θέλεις σταθερότητα! Ως εκ τούτου, η ευτυχία σου είναι συνδεδεμένη μαζί τους. Για να έχεις επιτυχία, χρειάζεται πρώτα να αφιερωθείς σε κάτι που θα σε εξιτάρει, θα σου αρέσει, θα το αγαπάς και θα νιώθεις καθημερινά ότι οι κόποι σου αξίζουν. Ανεξάρτητα, αν το έργο ζωής σου σχετίζεται με υλικά αγαθά, τα επαγγελματικά και την κοινωνική σου αναρρίχηση ή έχει σχέση με το μεγάλωμα των παιδιών σου, με συναισθηματικές ή πνευματικές επιδιώξεις, είναι σημαντικό να υπηρετείς κάτι που αγαπάς και έτσι θα νιώθεις να αγγίζεις το μέγιστο της ευτυχίας! Ως παιδί του Κρόνου, δεν είσαι ούτε φυγόπονος ούτε ευθυνόφοβος, οπότε είναι σίγουρο ότι θα καταβάλλεις συνειδητή προσπάθεια σε οτιδήποτε είναι αυτό που μπορεί να σου προσφέρει πληρότητα.

# 4

Να τρέφεσαι σωστά και να κάνεις μια μορφή άσκησης

Ο άξιος άνθρωπος δεν παύει ποτέ να ενδυναμώνει τον εαυτό του με άσκηση και σωστή τροφή. Με κυβερνήτη σου τον Κρόνο είσαι πρόθυμος, σε καθημερινή βάση, να θυσιάσεις την ευχαρίστηση της στιγμής για χάρη της υγείας και δεν είναι τυχαίο που όσο μεγαλώνεις ομορφαίνεις. Το βιοχημικό σου άλας είναι το φωσφορικό ασβέστιο και περιέχεται σε τροφές όπως: ελιές, φασολάκια, παντζάρια, αγγούρια, κεράσια, πορτοκάλια, ανανά, άγρια χάρτα και άπαχο κρέας. Αυτές μπορούν να σε βοηθήσουν σημαντικά σε ζητήματα που σχετίζονται με τα γόνατα, τον αυχένα, τους χόνδρους, το σκελετό και γενικότερα τα κόκκαλα, αλλά και την επιδερμίδα και το πεπτικό σύστημα. Σε συνδυασμό, μάλιστα, με μια άσκηση της αρεσκείας σου θα έχεις εκπληκτικά αποτελέσματα.

# 5

Να βρίσκεις πάντα τρόπους να ζεσταίνεις την ψυχή σου

Η αγάπη που ζεσταίνει την ψυχή όσο μοιράζεται πολλαπλασιάζεται. Και στη δική σου περίπτωση που έχεις γεννηθεί χειμώνα, κατά τον οποίο οι ακτίνες του Ηλίου πέφτουν πλάγια και δεν προλαβαίνουν να ζεστάνουν την γη, η καρδιά σου χρειάζονται περισσότερη ζεστασιά. Αφιέρωνε χρόνο με ανθρώπους που αγαπάς, χουχούλιαζε μαζί με τον/τη σύντροφό σου στη φωλιά της αγάπης σας, λέγε στο παιδί σου «Σ' αγαπώ! Πάντα είσαι στην καρδιά μου, ό,τι και αν γίνεται!» και κάνε οτιδήποτε σου δημιουργεί τη ζεστασιά και την τρυφερότητα, όπως όταν αγκαλιάζεσαι με τους ανθρώπους που αγαπάς.

# 6

Εξοικονόμησε χρόνο για χαλάρωση

Πόσες φορές λες «πνίγομαι στη δουλειά» ή «σήμερα δεν έχω ούτε δέκα λεπτά»; Δεν γίνεται όμως να μη σταματάς καθόλου στη διάρκεια της ημέρας για να ξεκουράζεσαι ή να βρίσκεις χρόνο για χαλάρωση γιατί έτσι θα «ξεμείνεις» από αποθέματα ενέργειας και δύναμης. Όπως, ένα αυτοκίνητο, όσο και αν βιάζεσαι, θα σταματήσεις να του βάλεις βενζίνη, διαφορετικά δεν θα φτάσεις στο προορισμό σου, έτσι και στη διάρκεια της ημέρας είναι σημαντικό να κάνεις ένα μικρό διάλλειμα για να ανακουφιστείς από την κούραση, να κάνεις κάτι που ψυχικά και νοητικά θα σε ανανεώσει, άρα θα βελτιώσεις και την αποτελεσματικότητά σου στη δουλειά σου ή σε οτιδήποτε άλλο.

# 7

Μην αφήνεις τον αρνητισμό να σε κατακλύζει

Τις «Θερμοπύλες» του μυαλού σου συχνά-πυκνά απειλούν να τις καταλάβουν οι "δαίμονες" του άγχους, του στρες, της θλίψης, της κατήφειας, του φόβου της αποτυχίας, και της παραίτησης, ώστε να παρασύρουν στο σκότος τόσο εσένα, όσο και τα επιτεύγματά σου. Φρόντισε να τις φυλάνε η θέληση, η υπομονή και η επιμονή, γιατί ο νους σου είναι ένα κάστρο με υπέροχους θησαυρούς και αστείρευτα πλούτη που όσο τον κρατάς υγιή και δυνατό, θα δημιουργεί θαυμαστά πράγματα στη ζωή σου. Αφιέρωνε χρόνο στο να διαβάζεις, να σκέφτεσαι δημιουργικά ή να ασχολείσαι με κάποια πνευματική δραστηριότητα.

Διάβασε επίσης: 10 fun facts για τον Αιγόκερω

Ταύρε, Παρθένε, Αιγόκερε είναι η τυχερή σου χρονιά το 2020;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved