Τα πιο τρανταχτά κουσούρια του Ζυγού

Γιατί κανένα ζώδιο δεν είναι τέλειο...

Τα πιο τρανταχτά κουσούρια του Ζυγού

Κάθε ζώδιο έχει τα προτερήματα και τα ελαττώματά του και ο Ζυγός, παρά τη χάρη και τη γοητεία του, δεν αποτελεί εξαίρεση! Μάλιστα έχει κάποια κουσούρια που μπορεί να σε βγάλουν από τα ρούχα σου!

1. Είναι νάρκισσος

Έλα τώρα που δεν το έχεις καταλάβει! Μπορεί ο Λέων να έχει το όνομα, άλλος έχει τη χάρη. Θέλει να ξεχωρίζει με την εμφάνισή του και να γίνεται το αντικείμενο της προσοχής. Τρελαίνεται να εισπράττει κομπλιμέντα, να τον κολακεύουν, να τον συμπαθούν και αλίμονο σε όποιον δεν του πει "αχ, τι ωραίο το φόρεμά σου" ή "πολύ σου πάει αυτό το κούρεμα". Αμέσως κατατάσσεται στη μαύρη λίστα του. Το look στον Ζυγό είναι το παν.

2. Είναι αργοκίνητος

Δεν θα τρέξει, δε θα λαχανιάσει, δε βιάζεται κι ας καίγεται ο κόσμος γύρω του. Γιατί να χαλάσει τη ζαχαρένια του και να τσιτωθεί για κάτι που μπορεί να γίνει και άλλη μέρα, ώρα κλπ; Την έχει την αναβλητικότητα και την τεμπελιά στο αίμα του, απλά δεν τα αφήνει να φανούν προς τα έξω. Βρίσκει ωραιότατες δικαιολογίες για να αποφύγει οτιδήποτε δε θέλει εκείνη την στιγμή.

3. Για πάντα μαζί

Η έννοια της συντροφικότητας και του "μαζί" είναι τόσο έντονη μέσα του που αν είναι μόνος, δείχνει ανήμπορος και μισός άνθρωπος. Δεν έχει όρεξη να πάει πουθενά, να κάνει το οτιδήποτε, να πάρει μια πρωτοβουλία ή να προσπαθήσει κάτι καινούργιο. Μαραζώνει! Αν πάλι είναι σε σχέση, ερωτική ή επαγγελματική, φτάνει στο βαθμό εξάρτησης. Θα κάνει τα πάντα για να την κρατήσει κι ας μην είναι 100% ικανοποιημένος από αυτά που παίρνει.

4. Και χλωρό και ξερό και τα διλήμματα σωρό

Καμία επιλογή δεν είναι εύκολη για τον Ζυγό, ούτε καν το τι θα παραγγείλει για κύριο πιάτο στο εστιατόριο. Πόσο μάλλον για σημαντικά ζητήματα στα οποία καλείται να διαλέξει ή να πάρει αποφάσεις... Θα τα βάζει από εδώ, θα τα πηγαίνει από εκεί, θα ζυγιάζει (αλίμονο), θα αμφιβάλλει και θα τον τρώνε τα διλήμματα. Μέχρι να καταλήξει, το πιο πιθανό είναι να έχει πετάξει το πουλάκι. Κλασική περίπτωση, όταν αποφασίζει τι θα ζητήσει από τον σερβιτόρο να του φέρει, 9 στις 10 φορές θα έχει τελειώσει ή δε θα το σερβίρουν πια!

Διάβασε επίσης: Πώς να χειριστείς την Παρθένο. Τι πρέπει να κάνεις και τι... απαγορεύεται «διά ροπάλου»

Αν θες να έχεις ελπίδες με την γυναίκα Παρθένο, τότε πρέπει να διαθέτεις αυτά τα στοιχεία

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved