Μάθε τα πάντα για την γυναίκα Παρθένο

Βασικά στοιχεία του χαρακτήρα της γυναίκας Παρθένου

Μάθε τα πάντα για την γυναίκα Παρθένο

Η γυναίκα παρατηρητήριο τιμών του Υπ. Ανάπτυξης. Με ένα μπλοκάκι, ένα στυλό και έναν υπολογιστή τσέπης θα την πετύχετε μονίμως να κάνει έρευνα αγοράς. Προσπαθεί να εξοικονομήσει όσο το δυνατό περισσότερα χρήματα για να νοιώθει ασφαλής. Στην πραγματικότητα ο γάμος δεν της πάει, εκτός κι αν συνδυάζεται με παροχή υπηρεσιών.

Αν μπει στο mood της... υπηρέτριας, είναι αφόρητα συνεπής, τόσο που η σχέση της εξαρτάται πλέον από απίστευτες λεπτομέρειες. Φυσικά υπάρχουν και οι περιπτώσεις όπου η παραξενιά δεν βγαίνει μόνο σε θέματα τάξης ή καθαριότητας αλλά... οπουδήποτε αλλού.

Ως μητέρα, θέλει το παιδί της να έχει τα κατάλληλα εφόδια και να είναι αυτόφωτο. Ζητά από τα παιδιά της να διαβάζουν συνεχώς κι από την στιγμή που τα δίνουν όλα, τότε δεν έχει πρόβλημα, αν οι βαθμοί δεν είναι άριστοι. Ως εργαζόμενη δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο της η λέξη "ωράριο" και όποιος εργοδότης έχει μια Παρθένο στην δουλειά του, μπορεί να κοιμάται ήσυχος. Είναι αφοσιωμένη και κάνει τα πάντα για να βγάλει τα προς το ζην. Απαιτεί σεβασμό στο χώρο εργασίας της, καθώς επίσης και καθαριότητα.

Διάβασε επίσης:

Τα πιο τρανταχτά κουσούρια της Παρθένου

Είσαι αυθεντική Παρθένος και ορίστε η απόδειξη!

Γνώρισες Παρθένο. Και τώρα τι κάνεις; Μένεις ή φεύγεις;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved