Τα πιο τρανταχτά κουσούρια της Παρθένου

Δυστυχώς για εκείνη δεν είναι τέλεια...

Τα πιο τρανταχτά κουσούρια της Παρθένου

Κάθε άνθρωπος έχει τα προτερήματα και τα ελαττώματά του και η Παρθένος, παρά την τελειομανία της, δεν αποτελεί εξαίρεση! Μάλιστα έχει κάποια κουσούρια που μπορεί να σε βγάλουν από τα ρούχα σου!

1. Είναι κριτής των πάντων

Μην πέσεις στο στόμα της! Έτσι και δει, ακούσει ή εντοπίσει κάποιο λάθος, θα την πετάξει την κριτική της. Όσο αυστηρή είναι με τον εαυτό της, το ίδιο είναι και με τους άλλους. Ένα μικρό ψεγάδι χαλάει την τέλεια εικόνα -κατά τη δική της άποψη- και την άτιμη την ατέλεια την πιάνει αμέσως. Κι όχι μόνο! Κολλάει εκεί και δεν υπάρχει περίπτωση να ξεκολλήσει, να αλλάξει άποψη ή να το ξεχάσει, φτάνοντας στα όρια της ψύχωσης.

2. Θέλει να τα ξέρει όλα

Όχι, δεν ψοφάει για κουτσομπολιά, όπως ο Δίδυμος! Απλά, δεν θέλει να πιάνεται αδιάβαστη. Περισσότερο κυνηγάει την εγκυκλοπαιδική γνώση, για να ακριβολογούμε. Αυτό βέβαια στις παρέες την κάνει σπαστική γιατί αν ξεκινήσει μια γενική κουβέντα θα αρχίσει να αραδιάζει λεπτομέρειες που είναι ασήμαντες για να δείξει ότι είναι γνώστρια. Επίσης, σπάνια παραδέχεται ότι δε γνωρίζει κάτι. Κάπου το έχει ακούσει, κάπου το έχει διαβάσει, κάπου το έχει δει.... Αλίμονο!

3. Είναι "προγραμματισμένη"

Αλήθεια! Λες και έχει γεννηθεί με συγκεκριμένες ρυθμίσεις. Δεν ξεφεύγει με τίποτα από το πρόγραμμά της, δε θέλει να της το χαλάσει κανείς και τίποτα και αν δεν της κάτσει, ακριβώς όπως το έχει σχεδιάσει στο κεφάλι της, μπορεί να γίνει γκρινιάρα και μίζερη ή να πάθει υστερία. Μη σου πούμε ότι έχει 10ετές πλάνο ακόμα και για το πώς θα πάει η ερωτική της ζωή.

Διάβασε επίσης: Πώς να χειριστείς την Παρθένο. Τι πρέπει να κάνεις και τι... απαγορεύεται «διά ροπάλου»

Αν θες να έχεις ελπίδες με την γυναίκα Παρθένο, τότε πρέπει να διαθέτεις αυτά τα στοιχεία

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved