Μάθε τα πάντα για τη Λιονταρίνα!

Βασικά στοιχεία του χαρακτήρα της Λιονταρίνας

Μάθε τα πάντα για τη Λιονταρίνα!

Ως γυναίκα θέλει τα λούσα και τις απολαύσεις της, ενώ θεωρεί πως μόνο αυτή περνά αυτά που περνά. Αξιοπρεπής, αλλά σίγουρα με μεγάλη ιδέα για τον εαυτό της. Είναι από τις γυναίκες που θα κάνουν τα πάντα για τον σύζυγο -ιδιαίτερα αν αυτός είναι από καλή γενιά- ενώ ο σύζυγος πρέπει να της λέει πως όλα επάνω της αλλά και μέσα στο σπίτι είναι τέλεια.

Στην ερώτηση αν η Αντζελίνα είναι ωραιότερη από αυτήν, ένα όχι... σώζει σπίτι, μετρητά και χαρίζει ηρεμία για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ως μάνα είναι δυναμική αλλά άκρως επεμβατική. Δεν θα επιβάλει ποτέ την γνώμη της σε θέματα επαγγελματικού προσανατολισμού των παιδιών -φτάνει η επιλογή να είναι της κλάσης της- ενώ θα προσπαθήσει να «παντρέψει» τον παραδοσιακό τρόπο ανατροφής με τις επιταγές της σύγχρονης εποχής.

Είναι από τις μητέρες, που θα γίνουν πιεστικές έως και δεσποτικές στο θέμα της μελέτης των μαθημάτων αλλά και της απόδοσής τους στο σχολείο, αφού βλέπει τα παιδιά ως προέκταση του εαυτού της. Ως εργαζόμενη λάμπει, αλλά έχει πρόβλημα με τον ανταγωνισμό. Η παραγωγικότητα της είναι αξιομνημόνευτη, αν όμως δεν πάρει κάποιο «χρίσμα» είναι σαν τον... Γκρινιάρη στα Στρουμφάκια.

Διάβασε επίσης:

Το ζώδιό σου, σου δείχνει τι πρέπει απαραίτητα να κάνεις φέτος το καλοκαίρι

Τα 6 ζώδια που θα τα «φάνε» οι τύψεις για το παραμικρό

Πρόσεχε πολύ! Έτσι θα ξεσπάσει το κάθε ζώδιο όταν το φτάσεις στα όριά του

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved