7 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για την γυναίκα Καρκίνο

Υπάρχουν κάποια στοιχεία που πρέπει να γνωρίζεις για την γυναίκα Καρκίνο

7 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για την γυναίκα Καρκίνο

Κάθε γυναίκα είναι μοναδική. Το ίδιο και εκείνη. Τι είναι όμως αυτό που κάνει την γυναίκα του ζωδίου αυτού να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες 11;

1. Δεν εμπιστεύεται και δεν ανοίγεται εύκολα. Φοβάται ότι θα πληγωθεί και προσπαθεί με κάθε τρόπο να προστατεύσει τον εαυτό της όσο καλύτερα μπορεί. Ακόμα και αν σε αφήσει να την γνωρίσεις καλά, πάντα θα υπάρχουν στοιχεία του χαρακτήρα της που δε θα τα δεις ποτέ.

2. Είναι πολύ καλή και ως φίλη και ως σύντροφος. Ξέρει πώς να σε στηρίξει, να σε βοηθήσει και να σε κάνει να νιώσεις ασφαλή στο πλευρό της. Επίσης, θα σε φροντίσει και θα νοιαστεί για σένα όσο λίγοι άνθρωποι γύρω σου.

3. Επιζητά την προστασία και την ασφάλεια. Χρειάζεται διαρκή επιβεβαίωση και θέλει να ξέρει ότι κι εσύ την αγαπάς και την νοιάζεσαι όσο κι εκείνη, εσένα. Η συναισθηματική της ασφάλεια είναι πάνω από όλα!

4. Εκτιμά την έννοια του «σπιτιού». Σέβεται τις ρίζες της και την οικογένειά της. Για εκείνη, μάλιστα, τα αγαπημένα της πρόσωπα είναι πάνω από όλους και όλα. Ειδικά, όταν θα γίνει μητέρα, ο κόσμος της θα είναι η δική της οικογένεια.

5. Δεν τσακώνεται σχεδόν ποτέ. Αποφεύγει τις συγκρούσεις με κάθε τρόπο. Ακριβώς επειδή είναι ευαίσθητη, δεν θέλει τίποτα και κανείς να θίξει τα συναισθήματά της και να την πληγώσει.

6. Ζει στο παρελθόν μέσα στις αναμνήσεις της και δεν ξεχνά ποτέ όλα όσα έχει ζήσει, είτε θετικά είτε αρνητικά. Τιμά τις μνήμες της και είναι γεμάτη με νοσταλγία. Είναι δεμένη με το παρελθόν και κρατά πολλά αναμνηστικά από διάφορες περιστάσεις.

7. Ξέρει να επιβιώνει. Αυτό το οφείλει στις άμυνες που έχει χτίσει γύρω της. Ακριβώς επειδή πληγώνεται εύκολα, δεν θα αφήσει τίποτα και κανέναν να την πονέσει και έτσι «οχυρώνεται» και καταφέρνει πάντα να επιβιώνει και να ξεπερνά κάθε εμπόδιο.

Διάβασε επίσης:

Η επιστήμη μίλησε: Αυτά τα 5 ζώδια έχουν ροπή στην κατάθλιψη

Οι δύο «τύποι» των ζωδίων - Ποιος είναι ο δικός σου;

Έτσι θα αντιδράσει το κάθε ζώδιο στην πρώτη σας γνωριμία!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved