Ξέρεις τι δείχνει για σένα ο Ερμής στον Καρκίνο;

7 βασικά χαρακτηριστικά για να καταλάβεις πώς σκέφτονται και λειτουργούν οι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί με Ερμή στον Καρκίνο

Ξέρεις τι δείχνει για σένα ο Ερμής στον Καρκίνο;

Ο Ερμής, αυτή τη χρονική περίοδο, βρίσκεται στον Καρκίνο. Τι σημαίνει όμως να έχεις γεννηθεί με τον Ερμή σε αυτήν τη θέση; Εμείς σου παραθέτουμε 7 βασικά χαρακτηριστικά του, για να δεις πώς σκέφτονται και λειτουργούν οι άνθρωποι που έχουν Ερμή στον Καρκίνο στο γενέθλιο ωροσκόπιό τους, ανεξάρτητα από το ζώδιό τους!

-Μπορεί να σκέφτεται βαθιά, μπορεί να μην σκέφτεται καθόλου, μπορεί απλά να κοιτά και να σκέφτεται τι αισθάνεται για εσένα και όσα λες. Ό,τι κι αν συμβαίνει, είτε θα επιλέξει να το επικοινωνήσει μαζί σου είτε όχι. Ό,τι δεν κατάλαβες, δεν κατάλαβες. Έτσι είναι αυτός: κυκλοθυμικός και στην σκέψη.

-Το καλό είναι ότι θυμάται τα πάντα. Και το κακό είναι ότι θυμάται τα πάντα. Το 'πιασες; Ποτέ του δε ξεχνά ό,τι του χάρισε γαλήνη και ευτυχία, αλλά κι ό,τι ή όποιον/α τον πλήγωσε. Φυσικά και πράττει αναλόγως. Γι' αυτό, να προσέχεις πολύ τι λες και πώς φέρεσαι... Υπάρχει περίπτωση να μην το ξεχάσει ποτέ και να μην σε αποχαρακτηρίσει, επίσης, ποτέ!

-Η εξαιρετική του μνήμη τον βοηθάει πολύ να ασχοληθεί με το... χθες. Λατρεύει ό,τι έχει σχέση με το παρελθόν, όπως για παράδειγμα, τις αντίκες, τις retro τάσεις σε μόδα, ακούσματα, τέχνη.

-Ακριβώς, επειδή ψυχανεμίζεται πολλά κι ο νους του κατεβάζει, μπορεί να χειρίζεται το -γραπτό ιδιαίτερα -λόγο, με εξαιρετική άνεση. Η γραφή, η ποίηση του ταιριάζουν, του επιτρέπουν να εκφραστεί και να εξωτερικεύσει έτσι όσα το χωνευτήρι μυαλό του κι η καρδιά του φιλτράρισαν!

-Επίσης, να σου πω ότι είναι ντελικάτος και με τη συμπεριφορά του προς τους άλλους. Ξέρει πως αισθάνεσαι, το νιώθει. Γι' αυτό είναι ιδιαίτερα συνειδητός προς τα αισθήματά σου, αλλά το ίδιο, σε παρακαλώ, να φροντίσεις να είσαι κι εσύ απέναντι στα δικά του.

-Δε θα ξεσπάσει λεκτικά σε κανέναν. Για να το πω πιο απλά, αν έχεις τάσεις επιθετικές, καλύτερα να τα μαζέψεις και να πας αλλού. Οι καβγάδες δεν του αρέσουν και δε θα σου επιτρέψει να τον σύρεις σε κανένα. Τον αναστατώνουν οι φωνές κι αν αναστατωθεί, δε θα περάσεις καθόλου καλά, στο λέω!

-Είναι ένας Ερμής που ψάχνει τη χρυσή ισορροπία μεταξύ λογικής και συναισθήματος, αλλά ομολογώ πως, έχει μεγαλύτερη ροπή στο συναίσθημα. Απορροφά τις σκέψεις και τα αισθήματα του περιβάλλοντός του και προσπαθεί να είναι όσο λιγότερο κυκλοθυμικός γίνεται. Αλήθεια στο λέω!

Ενημερωθείτε στο Newsbomb.gr για όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές 2019

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved