Μάθε τα πάντα για την γυναίκα Δίδυμο

Βασικά στοιχεία του χαρακτήρα της Διδυμίνας!

Μάθε τα πάντα για την γυναίκα Δίδυμο

Η γυναίκα Δίδυμος μέσα στο σπίτι μπορεί να κάνει πολλά πράγματα ταυτόχρονα όπως να μιλάει στο κινητό, να φτιάχνει καφέ και να βάζει πλυντήριο, κάνοντας τον άνδρα της να νοιώθει πασάς στα Γιάννενα ή απλά... χαζός! Το βράδυ βέβαια ο σύζυγος θα πρέπει να την... αντέξει για δυο –τρεις ώρες πριν πέσει στην αγκαλιά του Μορφέα.

Οι Μουγκοθόδωροι είναι γενικά ανεπιθύμητοι και συνήθως καταλήγουν και ανέραστοι! Ως νοικοκυρά είναι πολύ δυνατή και πρωτότυπη. Βρίσκει πατέντες παντού και πάντα. Τώρα ως μάνα, μπορεί να μην είναι πολύ θερμή στις αγκαλιές, αλλά θα προάγει την επικοινωνία και την πρωτοβουλία, ενώ πολλές φορές σε στραβοτιμονιές των παιδιών, τις συζητά μαζί τους, χωρίς να είναι χειριστική.

Απλά, βρίσκει πάντα τον τρόπο να βγαίνει από πάνω... Ο διάλογος είναι ο ακρογωνιαίος λίθος στην οικογένεια και το βασικό της πλεονέκτημα είναι σίγουρα η νεανικότητα. Δεν κολλάει να παίξει jenga ή playstation, εξοικειώνεται εύκολα με τις νέες τεχνολογίες και συχνά κερδίζει το respect της νεολαίας. Ως εργαζόμενη είναι πολυεργαλείο μιας και είναι γρήγορη και φιλότιμη, ιδιαίτερα σε θέματα επικοινωνίας αλλά και σε οποιαδήποτε δουλειά του... ποδαριού. Δεν θα αρνηθεί ποτέ βοήθεια, αλλά απεχθάνεται τη βλακεία και τη μονοτονία.

Διάβασε επίσης:

Έτσι και κάνεις σχέση με αυτά τα ζώδια, ετοιμάσου να πάρεις κιλά!

Τι δεν μπορεί με ΤΙΠΟΤΑ να αποδεχτεί το κάθε ζώδιο;

Τι είναι αυτό που "σε ρίχνει στα τάρταρα" ανάλογα με το ζώδιό σου;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved