Πώς θα ξεχωρίσεις έναν Τοξότη μέσα στο πλήθος;

Ποιοι αστρολογικοί παράγοντες καθορίζουν την εμφάνιση ενός Τοξότη;

Πώς θα ξεχωρίσεις έναν Τοξότη μέσα στο πλήθος;

Οι δύο βασικότεροι παράγοντες που καθορίζουν την εμφάνισή μας είναι το ζώδιο του ωροσκόπου, καθώς και το ζώδιο του Ήλιου, δηλαδή το ζώδιό μας.

Σημαντικοί επίσης είναι οι πλανήτες που βρίσκονται στον 1ο οίκο και ειδικότερα οι πλανήτες που κάνουν σύνοδο με τον ωροσκόπο.

Ας δούμε τα τυπικά χαρακτηριστικά της εμφάνισης του Τοξότη:

Όταν ανατέλλει ο Τοξότης, ο Δίας καθορίζει την εμφάνιση περισσότερο απ’ ότι άλλοι κυβερνήτες ωροσκόπων. Έτσι, τα άτομα με ωροσκόπο στον Τοξότη έχουν διάφορους τύπους εμφάνισης. Συνήθως όμως είναι ψηλοί και αδύνατοι. Επειδή παίρνουν το ύψος τους από μικρή ηλικία, για ψυχολογικούς λόγους, δηλαδή για να μην ξεχωρίζουν τόσο από τα άλλα παιδιά της ηλικίας τους, τείνουν να σκύβουν το κεφάλι και τους ώμους, συνήθεια που τους μένει και όταν μεγαλώσουν. Άλλες φορές, μπορεί να εμφανίζουν μια μικρή κύρτωση ανάμεσα στα οστά της ωμοπλάτης.

Οι Τόξοτες τείνουν σε μακρουλές γραμμές και στην επιμήκυνση των χαρακτηριστικών του σώματός τους, όπως και η Παρθένος, μόνο που οι Τοξότες έχουν πιο χοντρό σκελετό. Τα χέρια, τα δάκτυλα των χεριών, τα πόδια και τα κάτω άκρα των ποδιών είναι μακριά και με χοντρά κόκκαλα.

Όμως με τον ωροσκόπο στον Τοξότη και τον Δία στον Ταύρο, Σκορπιό, Λέοντα, στους Ιχθύς ή κάτω από τον ορίζοντα (δηλαδή από τον 1ο έως και τον 6ο οίκο) τα άτομα είναι αισθητά πιο κοντά και συχνά έχουν πρόβλημα βάρους.

Συνήθως έχουν ένα χαρακτηριστικό άνοιγμα ανάμεσα στα πόδια, στο ύψος των μοιρών. Συχνά σέρνουν τα πόδια τους ή τα πατούν με δύναμη στο έδαφος όταν περπατούν κι όταν κάθονται έχουν την τάση να γυρνούν τα δάκτυλα των ποδιών τους προς τα μέσα. Έχουν επίσης φαρδιά λεκάνη.

Το πρόσωπο μπορεί να είναι μακρύ και οβάλ, με μακρύτερο το μέρος από την μύτη μέχρι το πιγούνι, το οποίο είναι ελαφρά γυριστό προς τα έξω.

Η μύτη είναι τονισμένη, με ψηλή ή γαμψή γέφυρα αλλά δεν είναι μακριά. Συχνά δίνει γαλανά μάτια, ιδιαίτερα αν υπάρχει η κληρονομικότητα.

Τα μπροστινά δόντια είναι τονισμένα και το γέλιο τους μερικές φορές θυμίζει χλιμίντρισμα αλόγου.

Τα αυτιά είναι πεταχτά προς τα έξω και κάπως μυτερά στο πάνω μέρος τους.

Τα μαλλιά είναι πυκνά και κυμματιστά αλλά στους άντρες λεπταίνουν νωρίς και τείνουν να κάνουν φαλάκρα στο πάνω μέρος του κεφαλιού, ενώ στις γυναίκες συχνά έχουν ένα κόκκινο τόνο.

Τα φρύδια και οι βλεφαρίδες είναι αρκετά πιο σκούρα από τα μαλλιά τους.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved